En koskaan ehdi saada ennustusta

Vierailija

Todella huonoa tuuria ja minä jos joku tarttisin apua!t. ahdistunut

Sivut

Kommentit (59)

Vierailija

1. Tee useita ennusteita, ja toivo, että jotkut niistä toteutuvat. Esittele ylpeänä onnistuneita. Älä mainitse epäonnistuneita. 2. Ole hyvin epämääräinen ja monitulkintainen. Tarkat ennusteet voivat osoittautua virheellisiksi, mutta ¿mahdolliset¿ voidaan aina tulkita uudelleen. Käytä seuraavanlaisia lieventäviä ilmaisuja niin usein kuin mahdollista: ¿Minusta tuntuu..¿. ¿Näen kuvan¿¿ ¿Voi olla, että¿¿ ¿Ehkäpä¿¿ 3. Käytä paljon symboliikkaa. Ole vertauskuvallinen käyttäen mielikuvia eläimistä, nimistä, nimikirjaimista. Ennustuksiin uskovat kykenevät sovittamaan niitä moniin asioihin. 4. Kata piilotetun ristiriitaisilla ennustuksillasi tapahtumat eri suuntiin, ja valitse toteutunut tapahtuma oikeaksi sanomaksesi. 5. Anna kunnia menestyksestäsi Jumalalle. Epäonnistuessasi syytä itseäsi hänen jumalaisen sanomansa virheellisestä tulkinnasta. Tällä tavalla kriitikkojen täytyy hyökätä Jumalan kimppuun. 6. Vaikka kuinka usein olet väärässä, jatka ennustuksiasi. Kykyihisi uskovat eivät huomaa virheitäsi ja jatkavat sanojesi seuraamista. 7. Ennusta katastrofeja; ne ovat paljon helpommin muistettavissa ja todella paljon suositumpia. 8. Kun teeskentelet ennustavasi ¿tulevia tapahtumia¿ tapahtumien jälkeen, ole aina hieman väärässä yksityiskohdissa; liian hyvä ennustus on epäilyttävä.Edellä mainittujen lisäksi (9.) ennustaja voi sotkea ennustuksiinsa tapahtumia, joiden ilmeneminen on hyvin todennäköistä, ja (10.) hänen kannattaa aina luoda uskoa tulevaisuuteen. Esimerkiksi kun ylioppilaskokeisiin valmistautuva henkilö tiedustelee tulevaa menestystään, hänelle kannattaa vastata: ¿Tulevaisuutesi näyttää hyvältä. Kirjoituksesi menevät hyvin, erityisesti jos teet paljon töitä. Koulun loputtua sinulla on monia vaihtoehtoja edessäsi.¿

Vierailija

Terveys teidän perheessä pysyy hyvänä, lähipiirissä näen kuitenkin jotain sairastamista.

Lapsiluku näyttäisi olevan täynnä, vaikkakin näen myös jotain positiivisesti yllättävää tällä saralla. Kyse saattaa olla tietysti yllätysvauvasta, mutta myös olemassa oleva lapsi voi yllättää positiivisesti. Rahatilanne pysynee ennallaan, koska siinä en näe mitään erikoista.

Vierailija

Näen sinut kuitenkin aika tiedostavana ihmisenä, tutkit itseäsi ja löydät vastauksen ongelmiisi, lääkkeistä, lääkkeiden avulla tai ilman.

Vierailija

Ei liity työhön eikä rahaan.

Eikä ole negatiivisesti yllättävää, mutta ei myöskään tapahdu ihan heti. Parin vuoden sisällä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat