Työnantajan nihkeys isyyslomalaista kohtaan:(

Vierailija

Mies piti kesällä 2 viikkoa isyyslomaa. Sitäkin työnantaja (n.50v mies) ihmetteli kovin. Hänen ohjeensa oli että *ota se rahana*??? Vähän oli tuolloin jo sellainen kummasteleva asenne sekä tällä, että toisella pikkupomolla.Nyt mies ilmoitti mielellään pitävänsä vielä viikon lomaa ja kyseli tätä kohteliaasti työnantajaltaan. Kummastus oli suuri *montako viikkoa meinaat oikein niitä isyyslomia pitää* ja *mitä oikein meinaat sitten sillä viikolla tehdä*.....? Mies on ihan stressaantunut koko loman pyytämisestä ja työ on muutenkin stressaavaa, vihoviimeisellä it-alalla. Saa nyt nähdä viitsiikö raukka pitää tuota viikkoa ollenkaan, kun on noin nihkeää.Huoh, eletäänkö todella 2000-lukua, mites muilla?

Kommentit (5)

Vierailija

On kyllä todella ikävä suhtautuminen! Miehesi pitää vaan päästä työnantajansa kanssa jonkinlaiseen kompromissiratkaisuun. Tiedän kyllä, että asenneongelmaisten kanssa neuvottelu on oma taiteenlajinsa... Tsemppiä!

Vierailija

joten miten isyysloman voisi ottaa rahana? Pomo ei ilmeisesti ole ihan ajan tasalla isyysloma-asioissa ja sen takia nihkeä. Miehellä on lakisääteinen oikeus pitää isyysloma, joten siinä mielessä pomolla ei pitäisi olla nokan koputtamista. Ilmeisesti haluaa vain muuten pitää työntekijänsä töissä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat