Vauvan korvatulehduksesta!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Esikoinen 2 v keuhkoputkentulehduksessa, itselläni nielurisatulehdus ja vauvalla 2,5 kk korvatulehdus ja kuume.Saatiin amorion kuuri 5pv..

Onko kokemuksia kenelläkään näin pienen ihmisen paranemisista??alkaakohan se kierre tästä nyt sitten..Lapsi täysimetyksellä, rela-maitohappobakteereja saanut molemmat ehkäisevästi jo toista kuukautta..Äitiä nyt hieman itkettää, kun kaikkensa yrittää ettei ne olisi kipeinä niin siltikin ovat..

Vauva vaan huolettaa että mahtaakohan toi kuuri nyt sitten tehota..omakohtastahan se tietenkin on..

Mutta että onko ketään jonka vauvalla olisi juuri ollut korvatulehdus näin pienenä, ja menikö se nopeasti ohi??Ihana pieni lapseni on ihan raasu, ja taas mua itkettää..kai ne on nää hormoonit edelleen!!Tjamio

Kommentit (6)

Vierailija

ja sen jälkeen ei ole ollutkaan. Sitä sairastettiin 1,5kk ennen kuin lääkäri osasi sanoa että kyse on korvista (ne oli ainoat mitkä ei oireilleet ollenkaan! vaan oli nuha, yskä ja silmät rähmi...). Yksi antibiotti kuuri, yskänlääkettä ja silmätippoja, sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmia, vain pari pientä flunssaa ja poika täytti äsken 1v! :D Eli ei siitä nyt välttämättä kierrettä tule! Toivotaan niin!

Vierailija

Meillä heinäkuun lopussa syntynyt tyttö ja korvatulehdus on ollut jo kaksi kertaa:(

Eka oli viikon nuhan seurauksena 9 viikkoisena, lääkkeenä Amorion 100 mg/ 2krt pvä ja viikon kuuri. Lääkekuurin viimeisenä päivänä oli 2kk lääkäri ja korvat oli ok. Mutta..Siitä vajaan viikon päästä alkoi sama huuto ja menimme taas lääkäriin ja vasen korva oli taas tulehtunut, siitä huuhdottiin vaikkua pois ja se oli kamala lääkärireissu! Lääkkeeksi Ditrim Duplo viikon kuuri ja se lääke laittoi pienen vatsan sekaisin ja oli todella itkuinen, raukka pieni ja itkuinen oli äitikin!! Tänä aamuna viimeinen satsi lääkettä ja tyttö ollut oma ihana itsensä ja minä onnellinen kun alkaa helpottaa, mutta pelkään samallalailla kuin sinäkin että kierteessä ollaan.Imetän vauvaani mutta välillä otetaan korviketta lisäksi ja meillä on syöty alusta asti maitohappobakteereja. Meidän tyttö imisi mielellään vain makuuasennossa ja lääkärin mielestä maitoa voi joutua siinä asennossa korviin ja altistaa tulehdukselle. mene ja tiedä sitten asian laitaa.Voimia teille sairastelun keskelle, toivottavasti pian helpottaa!

Vierailija

meillä esikoisella oli ensimmäinen korvatulehdus 5kk ikäisenä (rs-viruksen seurausta) Sen jälkeen korvatulehduksia oli muutaman kuukauden välein ja antibioottia syötiin aika usein. Muistaakseni 2 ekan vuodena aikana oli 7 korvatulehdusta. Neuvolan lääkärit olivat jo lähettämässä nielurisaleikkaukseen ja aikakin oli jo varattu, päätimme mennä kuitenkin yksityiselle hakemaan heidän kantansa tähän asiaan. Käskivät lopettaa antibioottien syönnin ja odottaa pari viikkoa ja seurata tilannetta. Leikkaus-aika peruttiin. Ja niin siinä kävi, lapsi parantui sinä aikana ja sen jälkeen ei ole ollut yhtäkään korvatulehdusta ja lapsi on nyt 4vuotta! Monesti korvatulehduskierre paranee itsestään 2 ikävuoden jälkeen. Toki ei aina, poikkeuksiakin on! =)

Vierailija

On sitä maailmassa kauheampaakin kun yksi korvatulehdus..Oon vaan tämmönen ressierkki ku omat lapset kipeenä.Mäkin niin henkeen ja vereen kannatan antibiootitonta elämää.Mutta milläs sen parantaa, särkylääkkeet ehkä, mutta ei nekään aina tulehdusta pois vie.Esikoisella ei antibiootit tehonnu ja sitten oltiin lopulta jorvissa tipassa, kun oli koko ukko ihan loppu.+41,5 kuumetta.

Pelottaa vaan että auttaakohan tuo lääke.Mutta en aio asiaa enempiä murehtia, tulee kierre jos tulee, kaikki kipu ei ole aina kivaa, mutta se on sitä elämää.ei ole synnytykseenkään rokotetta vielä keksitty..ja sekin on kierre aina ne hullut äidit tekee sen uudelleen..(tämän oli tarkoitus olla vitsi kaikille korvakipu lapsien äideille!)

Vierailija

Meijän vauvat siis aika saman ikäisiä.Meitin syntynyt 22.7..

Juu, räkätaudin seuraustahan tää meilläkin on.Iso-veikka ollu kipeenä, ja minä itte.Streptokokki bakteeri ittelläni aiheuttanu nielu-tulehduksen, kurkku ollu siitä saakka kipee kun viikko oltu vauvan kans kotona..vaan kun ei nieluviljelyis ole mittee ollu..

no saa nähä tästäkö se lähtee sitten.Esikoisella eka korvatulehdus oli vasta n.8 kk iässä, ja siihen ei kuten aikaisemmin mainitsin auttanut mikään.Ensin saatiin amorin, sitten amoxin , sitten ditrim, sitten sairaalan antibiootit ja sitten clavurion.Vasta sen jälkeen oli hän terve..ja koko suoliston bakteerikanta tuhoutunut 10 vuodeksi eteenpäin..sitä nyt sitten korjaillaan rela-tipoilla.Ei ole joo kiva olla kipeän lapsen kanssa, huolestuttaa niin kovin, että paraneeko vai ei.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat