Olen raskaana...luovumme koiristamme.

Vierailija

Meillä on kaksi koiraa ja tiedät ettei muutaman kuukauden päästä enää homma voi toimia, meillä ei mitenkään enää riittäisi aikaa koirille ja niille on parempi etsiä uusi koti. Vaikeaa tämä on, mutta pakko on tehdä näin.Miksi? Koska meillä on jo yksi lapsi ja nyt odotan kolmosia. Ja esikoinenkin on vasta 1v...En tiedä miten selviäisimme koirien ja vauvojen kanssa. Parempi varmasti etsiä niille uusi koti missä niille riittää aikaa.

Kommentit (12)

Vierailija

ja koira on aivan sivuosassa, mutta on sen rotuinen, ettei mitenkään voisi asettua uuteen perheeseen. Ainut ratkaisu olis panna se mullan alle, eikä me olla vielä valmiita sitä tekemään. Koiralla ikää 5v. Kaduttaa tosi paljon, ettei aikanaan osattu miettiä tänne asti.

Vierailija

Koirat tarvitsevat todellakin aikaa ja ei ole helppoa huolehtia kolmosista sekä vanhemmasta lapsesta ja koirista. Itselläni on neljä koiraa sekä neljä lasta ja lapset ovat osa jo koululaisia mutta välillä meinaa ajanpuute iskeä. Joten voimia sinulle uusien kotien etsintään kyllä kaikki järjestyy vielä:)

Vierailija

hankimme koiria koska pidämme niistä kovasti. Ja esikoisen kanssa koirat ovat tulleet loistavasti juttuun.Mutta nyt kun vauvoja tuleekin kerralla kolme en usko että jaksamme... vielä kun koirat ovat isoja ja energisiä jotka vaativat paljon liikuntaa..

rv22 on menossa nyt...

Vierailija

Kolme vauvaa ja alle kaksi vuotias vievät varmasti kaiken ajan ja jaksamisen. Tuskin tekään kolmea kerralla olette suunnitelleet ;). Koirat ovat kuitenkin " vain" koiria. Ne sopeutuvat vamasti uuteen kotiin.

Sanoo koirallinen, koirarakas äiti-ihminen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat