Turvavyöistuin: Maxi Cosi Rodi XP?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko tietoa ko istuimesta? Onko hyvä? Tämä olisi hullujen päivien torstain tarjouksena...Mitä turvavyöistuinta suosittelisit (3 vuotiaalle)? En ole nähnyt mitään testejä, onko tietoa mikä istuin on testeissä pärjännyt?Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (9)

Vierailija

Vain nimi on sama ja Xp versio on monipuolisin turvavyöistuin tällä hetkellä. Pohjalevyn anisosta se pysyy mahtavasti paikoillaan ja on todella tukeva. Kallistuskin onnistuu kohtalaisen hyvin.

Vierailija

http://www.babystyle.fi/Eurotest%202005.htmOstin juuri vähän aikaa sitten k.o. istuimen. En luota sokeasti testeihin, joten kokeilin monia istuimia. Alun perin olin ajatellut ostaa HTS 1-2-3:sen, mutta se ei joko istunut autoomme tai sitten lapsemme oli siihen vääränkokoinen.Tässä istuimessa on myös " alatukilevy" , joka hieman paremmin kiinnittää istuimen penkiin. Istuinta voi myös hieman kallistaa.Poika tulee vasta kohta 3-vuotta, mutta painoraja tuli vatsaan edellisessä istuimessa. Pituutta on n. metrin verran, mutta paino ilman vaatteita 17,5 kg. Meille näillä mitoilla Maxi Cosi Rodi XP oli selvästi paras.Vierailija

meidän poika oli eilen 2 v neuvolassa 92,5cm ja 17 kg, joudunko siis ostamaan turvavyöistuimen jo tuon ikäiselle? Onko tuon kokoiselle enää edes selkä menosuuntaan -istuinta?

Vierailija

Jokunen vuosi sitten tuo MaxiCosi Rodi oli kanssa hullujen päivien tarjouksessa, mutta olin jo käynyt katsomassa Römer Kidin istuinta ja siihen verrattuna se vaikutti jotenkin heppoiselta ja jätinpä siis kauppaan. Kotona oli lisäksi HTS 123, joka sekin oli selvästi tukevamman oloinen. Römerissä on myös lepoasento, joka on ollut meillä paljonkin käytössä pitkillä matkoilla. Hintaero on loppujen lopuksi aika merkityksetön, koska istuimelle tulee käyttöikää ainakin 5-6 vuotta. Älä siis katso pelkkää hintaa, katso mieluummin sitä millainen se olisi käytössä, miten vyöt kulkee, säätyykö selkänoja riittävästi, onko tarvetta lepoasennolle, montako istuinta pitää saada sinne takapenkille jne.

Sovittele muutamaa istuinta, niin niistä varmaan löytyy se teille sopivin.Ja meidän lapset ei ole valittaneet että Römerissä olisi huono nukkua.Vierailija

ja on aika potra kooltaan,ts.meidän HTS Besafe Kid on jo liian ahdas nyt vaikka tarkoitus oli kolmevuotiaaksi pitää siinä.Poika ei myöskään jaksa istua yksin takapenkillä (turvatyynyn vuoksi ei edessä) kun istuin on selkä menosuuntaan ja minä ajan tietty edessä.Voisinkohan siirtyä jo kol.istuimeen,katsoin vain tuosta Hobbarin kuvastosta ja näytti hyvältä,voisin sen hakea paikallisesta lastentarvikemyymälästä.Tiedän kyllä että turvallisinta on selkä menosuuntaan jne. mutta matkustusmukavuuskin olisi ihan kivaa..ja tosiaan poika on nyt n.14 kg ja 90 cm.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat