Onko muita muksuja jotka huonoja syömään aamuisin? ov

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä 3v poika joka ei aamuisin söisi mielellään mitään. Aamupala rupee maistumaan pari tuntia heräämisestä. Jos meillä on aamulla johonkin kiire ja joudun hoputtamaan ja houkuttelemaan syömään " liian aikaisin" niin poika miltei yökkää. Eli ei maistu. Kuitenkaan ei viitsis kerhoihin tai muihin vastaaviin lähtee ihan tyhjällä mahalla.

Kommentit (5)

Vierailija

Aamupala ei ole koskaan maistunut oikeastaan leikki-ikäisestä asti tai jotain n. 2v alkaen. Oksennus tulee jos liikaa " pakottaa" syömään. Yleensä aamupala on kaksi pientä hapankorppua tai jugurtti sekään ei yleensä laske kokonaan... Toi on oikein ongelma kun pitää jonnekkin lähteä ja poika ei syö ja sitten parin tunnin päästä on nälkä ja sitten pitäisi olla jo ruokaa... kumpa tähän olisi joku ratkaisu...

Vierailija

valitsemallesi ruualle. Toinen mahdollisuus on hoitamaton astma, joka aiheuttaa siinä määrin oireita aamuisin, että lapsesi on haluton syömään.

Käy lääkärissä, niin tulee selvitettyä sekin, ettei lapsellasi ole esim. pitkittynyttä korvatulehdusta tai poskiontelontulehdusta, jotka vaikuttavat ruokahaluun.

Vierailija

Onhan meissä yksilöitäkin, poika söi 2-vuotiaaksi aamulla ison aamiaisen + 4 muuta " ruokailua" säännöllisesti, sitten lakkasi syömästä pikkuhiljaa, nykyään syö kymmenen jälkeen ensimmäisen kerran (silloin vasta maistuu), vaikka herätään ennen kahdeksaa ja syödään (pieni) iltapala ennen iltakahdeksaa.

nyt 4vee.

Vierailija

kukaan heistä ei koskaan ole syönyt aamupalaa heti herättyään.Eli vasta useamman tunnin kuluttua maistuu.2 heistä on koulussa ja juovat kaakaon aamulla ja syövät kouluruan aamupalaksi.Ei ole terveellistä ei ,mutta minkäs teet.Pakottaa ei voi.

Normaalikokoisia lapsia ovat ja syövät muuten ihan hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat