Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nukkumisesta, vastatkaa!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen tässä jo vähän aikaa miettinyt että minkä ikäisenä voi/uskaltaa lapsen laittaa nukkumaan kerrossängyn yläpedille?Minkä ikäisenä tijän lapset ovat menneet nukkumaan yläsänkyyn?Onko 3vuotias vielä liian pieni? et uskaltaako tuon ikäistä vielä sinne ylös laittaa (sängyssä siis kuitenkin laidat..)

Kommentit (3)

Vierailija

ystäväni poika laitettiin 3,5-vuotiaana. Hienosti on mennyt, käy jopa itse yöllä pissalla, eikä ole kompuroinut tikkailla. Riippuu varmaan motorisesta kehityksestä. Jotkut lapset voivat olla 3-vuotiaana vielä vähän kömpelöitä, kuten ystäväni tyttö. Häntä ei olisi voinut laittaa ylimpään sänkyyn vielä 3-vuotiaana, mutta nyt 4-vuotiaana kyllä.

Vierailija

En laittaisi ainakaan omaa 3-vuotiastani. On kyllä motorisesti erittäin taitava, mutta saattaa heräillä kesken unien jolloin on sellaisessa unitilan ja hereillä olevan välimaastossa, tokkurainen, ja saattaa lähteä kurottelemaan johonkin suuntaan, että varmaan kyllä tulisi pää edellä sieltä yläpetistä alas...Mutta jos on rauhallinen nukkuja joka ei heräile, niin sitten uskaltaisi varmaan laittaa jos sängyssä olisi kunnollinen laita mistä ei pääse yli kuin kiipeämällä.

Vierailija

ja nyt on hommattu semmonen parvi aika matala kylläkin ehkä 130 cm, hyvin on menny. Ens vähän arvelutti, mut siinä on korkeet laidat ja harjoteltiin monesti sinne menemistä ja alas tulemista, ja nyt saattaa tulla yöllä ite sieltä meijän viereenkin.

Uusimmat

Suosituimmat