Kumman ostais uuden Ford Focuksen vaiko Toyota Corollan?

Vierailija

Farmariauto ois tarpeen ja nyt noista kahdesta pitäis valita, onko kokemuksia? Focus vähän kalliimpi ja Toyotassa jo ihan perusmallissa vakiona ilmastointi ja cd, focuksessa taas ei.

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Corolla kannattaa ostaa. Toyotalla on Suomessa paljon tyytyväisemmät käyttäjät kuin Fordilla (Tuulilasi / lokakuu). Toyota kuluttaa vähemmän, sen huoltaminen on halvempaa. Toyotassa ei tarvitse vaihtaa jakopään hihnaa, koska se on ketju. Toytotan jälleenmyyntiarvo korkeampi kuin Fordin.

Vierailija

Toyotat ruostuvat helposti, eikä niiden ajettavuus ole

kovin kummoinen. Tuulessa tutisevat.Meilllä on Ford Mondeo vuosimallia -97, ja se on edelleen

hyvässä kunnossa. Ja erinomaisen hyvä ajaa!

Vierailija

Eiköhän se kuitenkin ole niin, että suurimmalla osalla ihmisiä isojen hankintojen reunaehto on raha. Halutaan paras vaihtoehto, jonka käytössä olevalla pätäkällä saa. Vai pohditaanko ystäväpiirissäsi myös laajasti sitä, ostetaanko perheen kodiksi rintamamiestalo Mouhijärveltä vai kahdensadan neliön jugend-lukaali Kaivopuistosta?Vierailija

Ne ruostuu käsiin, ystävälläni vm.-02 ja nyt jo jouduttu vaihtamaan kolme ovia uusiin, kun ovat ruostuneet! Jos noista pitää jompi kumpi valita niin EHDOTTOMASTI Toyota, se on lujaa tekoa!

Vierailija

Uusi (-05) Focus eroaa vanhasta mallista kuin yö ja päivä toisistaan. Tyyppiviat on saatu karsittua pois, tilat ovat paremmat ja ajettavuus parantunut huomattavasti, todella jämäkkä ja hyvä ajaa, mutta kuitenkin näppärä auto.Suosittelen lämpimästi!

Vierailija

...en ymmärrä, miksi 407 ei voisi olla vaihtoehto Fordille ja Toyotalle. En viitsinyt vaihtaa 307:aa 307:aan. Koska Ford ja Toyota eivät miellyttäneet, niin vaihdoin sitten entisen merkin astetta isompaan.

Vierailija

...olinkin vaihtamassa 307:aa ja sen takia koeajoin Focuksen ja Corollan, mutta kun eivät miellyttäneet, niin vaihdoin isompaan (ja toki koeajoin myös 407:n hintaluokkaisen Avensiksen, kun sitten päädyin vaihtamaan isompaan, ja kun entisen auton kokoluokasta ei mieluista löytynyt - paitsi uusi 307).

Vierailija

Meillä ollut useampi Toyota, ja viimeksi autokauppoja oltiin juuri saman pulman edessä - Focus vai Toyota. Molempia koeajettiin useamman kerran ja käytiin muuten vaan renkaita potkimassa.Corollaan päädyimme kuitenkin, monistakin syistä. Aiemmista Toyotoista niin hyvät kokemukset - ei ole ruostetta eikä pikkuvikoja, käynnistyy aina ja on muutenkin tosi luotettava auto. Ja hyvä ajaa. Emme ole katuneet, koska farmari-Corolla on kolmihenkiselle perheellemme juuri oikeankokoinen auto.Omasta puolestani suosittelen (turkkilaista) Toyotaa, mutta tehän sen päätöksen teette, ei me AV-mammat :)Onnea autokaupoille :)

Vierailija

Itsellä oli kaksi vanhan mallista focusta farkku ja hb. Nykyään uudenmallinen farkku ja mielestäni ajettavuus ero on huomattava. Mutta makuasioistahan ei voi kiistellä.

Vierailija

...että ajettavuus vanhaan Focukseen verrattuna ei ole parantunut huomattavasti, sillä edellinenkin malli oli/on loistava ajettava. Hakkaa mennen tullen monet parikin luokkaa isommat autot esim. Toyota Camryn.Vierailija

...auton ostajia. Voi olla, että moni valitsee ja koeajaa vaihtoehtoja samasta koko/hintaluokasta. Mutta tiedän monia, jotka miettivät vaihtoehtoja esim. urheilullisen Minin ja käytännöllisen farkun väliltä - oli ne sitten kooltaan/hinnaltaan mitä tahansa. Ja niin kuin Peugeot-ostajan viestistä ymmärsin, hän olikin vaihtanut astetta isompaan, kun 307-kokoluokasta ei mieluista löytynyt.

Vierailija

Aivan erilaiset ajettavat nimittän...

Itellä on Focus, kun tykkään ajella sellaista " traktoria" . Ja olen ollu tosi tyytyväinen, yksi isompi remppa on tehty ja sekin meni valmistajan piikkiin (vika, jota ei uusissa Focuksissa enää ole).Mutta sinä sitä autoa ajat, joten kokeile kunnolla, eli ota viikonlopuksi tai useammaksi päiväksi koeajoon, ja aja erilaisia matkoja, niin näet kumpi on sulle parempi ja toimivampi auto.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat