Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saako päiväkodin hoitaja puhua lasten vanhemmille näin??

Vierailija

Aamuisin tervehtiessään kysyy, että mitäs kamalaa tänään on jo ehtinyt tapahtua? ja mitäs kepposia nyt mielessä?

iltapäivisin hakiessa kertoo, että nukuttu ja syöty on mutta muu aika onkin mennyt toisia tuuppiessa..

Lapsemme 3-vuotias ja villi, mutta tunnen itseni aina toisen luokan kansalaiseksi kun hoitaja suhtautuu lapseemme kuin hän olisi joku riiviö, ja olettaa heti aamusta että päivästä tulee hankala, tää on tosi ikävää!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Lapsenne selvästi ärsyttää hoitajaa ja sehän vielä puuttuu, että teette valituksen tuollaisesta pienestä... Sekö auttaa siihen hoitajan ketutukseen?EI auta. Jos asiaa halutaan setviä, niin olisi syytä miettiä, miten te saisitte lapsenne käyttäytymään paremmin!

Vierailija

Niin ja ihmeellinen tapa hoitajalla _tehdä_ asialle jotain: hän mollaa ja nälväilee. Ei tunnu kovin ammattitaitoiselta _kasvattajalta_.

Vierailija

En ymmärrä vanhempia,jotka valittaa et 3 vuotias hyppii silmille.Se on kyllä tasan tarkkaan kasvatuksessa ja vanhemmissa vika silloin.Lapset on fiksuja ja kokeilee rajojaan koko ajan.Taidatte kuulua niihin lepsuihin vanhempiin!Itselläni kaksi poikaa,jotka aina olleet tosi vilkkaita.Mutta heillä hyvät käytöstavat.Jo 3 vuotiaallakin.

Vierailija

miten puhuu lapsille, ja miten sitten puhuu vanhemmille. -nro.12Vierailija:

Lainaus:


Päiväkodinjohtaja varmaan vahingossa puhutteli sinua tuolla tavoin.
Vierailija

Johan tuollaisista puheista tulee itseään toteuttava ennuste! Ei tuollaisia saa lapsen kuullen puhua, lyödä leimaa otsaan.Ihme, että useammat tässä ketjussa kritisoivat ap:n kasvatusta. Mitä te niistä tiedätte? Ja lapsi voi kyllä tuuppia toisia monestakin syystä. Eipä sillä, en minäkään tykkäisi, jos kuulisin, että minun lastani tuupittaisiin (tyttö ei itse tuupi kyllä yhtään ketään).Oli niin tai näin, hoitajan suu supummalle! Keskuste, ap, hoitajan kanssa asiasta!

Vierailija

Ei se täti saisi näin puhua, vaikka kuinka kyrsis. rakentava ja rehellinen palaute ok, mutta tuohan on jo naljailua ja haukkumista.

kantsis sanoa sille jotain siitä, miten se sinun mielesi pahoittaa. Tuskin hän pahaa tarkoittaa, mutta ajattelematon on kyllä.

Vierailija

Päiväkodinjohtaja varmaan vahingossa puhutteli sinua tuolla tavoin. Sanon minäkin miestä joskus vahingossa kullannupuksi tai lasta rakkaaksi... Tai töissä Timoa Jariksi jne.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat