Haiseekohan meilla hyva vai paha kotona, kun monet ovat kysyneet milla pestaan pyykkia (hajusteettomia tuotteita kaytetaan, kuivataan sisal...

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Siis vaatteiden ei pitäisi mielestäni haista pesu- tai huuhteluaineelle = keinotekoiselle. Jos ihmiset kysyvät tuollaista, niin vaatteenne ilmeisesti haisevat jollekin, tiedä sitten mille.Vierailija

Meillä käytetään hajusteettomia ja aina kun mummo pesee pojan vaatteita niin hyi helkkari mikä haju! Koko reppu haisee pahalle ja saa tuhannen kertaa pestä ne vaatteet ennen ku se kamala haju lähtee! Kun ei mummo ymmärrä vaik oon kieltäny... Kun pojalla on atooppinen ihokin vielä niin pitäis olla aina hajusteettomia pesuaineita!

Vierailija

syynä on se, että haistan kaverin jo metrien päästä ja esim. hänen päällysvaateensa meidän naulakossa tuoksuvat todella voimakkaasti. Haju ei ole mielestäni paha, mutta jotenkin " päällekäyvä" .

Vierailija

siis välttämättä vaatteenne eivät haise, vaan kotinne. Onko se sitten joku muu puhdistusaine vai onko teillä aina tuoksuvia kukkia, hedelmiä tms esillä? :-)

Vierailija

puhdan pyykki ei tuoksu millekkään, se tuoksuu puhtaalle!!!Mutta vaatteisiin voi kotona tarttua esim. vaatehuoneen tunkkainen homehtunut haju tai siitä pesukoneesta homeen haju. Muista siis pestä kone välillä sitruunahapolla!!!!Ja monet ruuan hajut tarttuvat vaatteisiin kovasti. Joten tarkista mille teidän kotona tuoksuu kun menet ulkonta sisälle. Ei milleekkään vain tuoksuuko " kodille" . Se " kodin" tuoksu voi olla paha.

Vierailija

No kun kuitenkin haluat vastaukseksi, että hyvältä haisevat, niin sanon sitten niin, ettei tuu tappelu.

Jos ne vaan haluaa tietää, että millä pesette jos on niin ultrapuhtaita tai tahrat ei oo lähteny. Mistä päättelet, että ne hajun takia kysyy.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat