Anteeks nyt vaan,mut miten teistä jotku pystyy asumaan sotkusessa...

Vierailija

kodissa??Niin,että altaat on likaiset vesassa ja keittiössä? Joka paikassa lojuu jotain kamaa???Hyi,oksetus sentään... mä tulisin hulluks. Ainaki huonolle tuulelle.

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

ollut viikon kipeenä ja sellaiselta tääl näytytää kun ei jaksa kuin välttämättömän tehdä. Huoh ja kyllähän tää vihastuttaa!!! =(

Vierailija

Joko huusholli kiiltää enkä tee mitään muuta kuin siivoan kaikki päivät tai sitten meillä on sotkuista ja harrastan kaikenlaista mukavaa. Nyt esimerkiksi luen tosi paljon. En jaksa uskoa, että kuolinvuoteellani suren, että voi kun olis tullut siivottua enemmän! Päin vastoin, kuinka kukaan jaksaa ainaista paikkojen puunausta!

Vierailija

Eip' ole vaihtoehtoa, yksin ei jaksa jatkaa kodin pyörittämistä, kun muitakaan perheessä ei kiinnosta, tää äiti lopetti orjan hommat hetki sitten:) Minua ei enää riistetä!!

Vierailija

Sit tulevat pulisot saa kärsiä,ku mies tai nainen on patalaiska tekemään mitään siivoushommia. Kuka sen opettaa, ellei omat vanhemmat? t.ap

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Muut asiat ovat mielestäni paljon tärkeämpiä, kuten se, että leikitään lasten kanssa, ulkoillaan ja luetaan paljon. Tykkään myös kokata, mutta inhoan jälkien korjaamista. Ja jostain syystä sotken tuhottoman monta erilaista astiaa kun kokkaan...Eli luonnekysymys kaiketi.
Vierailija

Välillä tuntuu että pimahdan... Jos joku hoitaisi viikon tai pari noita kolmea lasta niin sitten sillä aikaa saisin ehkä täällä jotain näkyvääkin tehtyä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat