Musta tuntuu, että joka toisella lapsella on adhd tai joku muu ongelma

Vierailija

kauheeta riekkumista eikä uskota, ei kuunnella.

Mikä kodeissa mättää!

Kommentit (11)

Vierailija

Valitettavasti erityiskouluja on nykyään paljon enemmän kuin ennen ja ainakin omalla paikkakunnallani erityislasten määrä näissä kouluissa koko ajan kasvamaan päin.

Vierailija

Lisäksi vielä katsotaan videoita, pelataan pleikkarilla, juodaan hirveitä määriä kokista ja syödään eineksiä ja karkkia. Kun ajattelen, että itse istuisin päivän sisällä, kyseisiä asioita tehden- ilman liikuntaa/ulkoilmaa sokerihumalassa- tulisin varmaan sekopäiseksi!

Terveellinen ruoka, riittävä uni ja liikunta parantaisivat kummasti usean adhd-potilaan.

Vierailija

Mutta nykyään kun tavalliset kaduntallaajatkin diagnosisoivat naapureiden, sukulaisten, tuttavien tai työkavereiden kakaroita. Niin vain tuntuu että niitä on paljon enemmän.

Vierailija

Lapset joutuvat jatkuvasti tekemään liian vaikeita omaan elämään liittyviä päätöksiä:" Haluaisitko lähteä ulos?"" Joko mennään kotiin?"" Mentäiskös jo nukkumaan?"" Mitä haluaisit syödä tänään?"" Ethän kulta lyö naapurin Kallea?"" Mitä haluaisit laittaa tänään päällesi?" ...jne...Ja kun lapsi antaa vastauksen annettuun kysymykseen, se ei miellyttäkään vanhempia...Lasten suuri ongelma on se, että vanhemmat eivät uskalla ottaa aikuisen vastuuta. Lasten ongelmat lähtevät kykenemättömistä vanhemmista.

Vierailija

Kodin ongelmista johtuvat lasten oireilut luokitellaan herkästi adhd:ksi sun muiksi sairausluokituksiksi. Oikeampi määritelmä olisi huono kodin ilmapiiri, etäiset vanhemmat..yms!

Vierailija

Johtuisikohan tuo lisääntynyt erikoislasten oleminen sillä, että nykyään lapsia jopa diagnisoidaan. 70- ja 80-luvulla kun minä olin koulussa oli vain kiltteja oppilaita ja häiriköitä. Häiriköt siirrettiin suoraan erkkarille, joka taas ei välttämättä ollut oikea paikka henkilöille, joilla oikeasti oli neurologinen sairaus, eikä kenties huonot perheolot.

Vain todella huomattavat " vammat" huomioitiin ja tutkittiin.

Vierailija

Musta kaikista uskomattomimpia on opettajat, koulunkäyntiavustajat tai psykologit, jotka luokittelevat lapsia ad/hd:ksi ilman diagnoosia. Heillä ei ole mitään oikeutta koulutuksesta puhumattakaan tehdä lääketieteellistä diagnosointia. Koulun terveydenhuollosta voi saada alkusysäyksen päästä neurologisiin tutkimuksiin tai sairaalajaksolle. Mutta koululla tai tai tarhalla ei ole mitään oikeutta tehdä lääketieteellistä diagnosointia.Ja silloin kun on kyse vain huonosti kasvatetuista tai rajattomista lapsista pitäisi puhua vain huonosti kasvatetuista lapsista ei ad/hd:stä.

Vierailija:

Lainaus:


Kodin ongelmista johtuvat lasten oireilut luokitellaan herkästi adhd:ksi sun muiksi sairausluokituksiksi. Oikeampi määritelmä olisi huono kodin ilmapiiri, etäiset vanhemmat..yms!
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat