No kumpi auto meille, Opel Vectra vai Volvo V70?

Vierailija

Suunnilleen samaan hintaluokkaan sattuisivat, Vectra suurimmalla koneella ja muilla herkuilla, tai sitten ihan karvalakkimalli V70:stä. Tilava farmari siis tarvitaan, Vectra olisi isompi ja muutenkin (ulkonäöltään) houkuttelevampi, V70 alkaa olla jo aika vanhanaikaisen näköinen. Mielipiteitä?

Sivut

Kommentit (55)

Vierailija

En voi suositella.. Meillä auto on on ollut milloin mistäkin syystä korjaamolla. Kuluvat osat posahtelevat säännöllisesti, myös niitäkin jotka harvoin menevät rikki. Meidän tapauksessa se oli katalysaattori. Auto on toki ajomukavuuksiltaan ok. Toisekskseen, eipä noita Volvojakaan kamalasti kehuta, yhtälailla taitavat olla korjauksessa. Kannattaa varmaan miettiä ihan muuta vaihtoehtoa..niitähän on

Vierailija

eikä ikinä ole ollut mitään ongelmia, ei VARSINKAAN ruostumisen kanssa, korkeintaan yhdessä vanhemmassa kadetissa, ruosteista puhuisin enemmin japskirotteloiden yhteydessä!

Minäkin yhtyisin siihen mielipiteeseen, että opeleita haukkuu ne joilla ei ole merkistä minkään sortin kokemusta!-yksi joka etsii uutta autoa, ja ehdoton vaatimus on että merkki on OPEL-

Vierailija

Opel Vectra 2,2 16v 2002 myyntihinta autotalli-sivuilla 19900-21500¿

Volvo V70 2,4 2002 myyntihinta autotalli-sivuilla 26700-29000¿Eli laskekaa vähän mitä saatte autosta myydessänne, opelin arvo putoaa kuin lehmän häntä, kukaan ei halua käytettyä opelia, siksi niistä joutuu luopumaan puoli-ilmaiseksi.Oikeastaan ei voi kuin ihmetellä opelin ostaneita, kai ne on sitten niin rikkaita, että kymppitonnin voivat kolmessa vuodessa hukata taivaan tuuliin.Ja eikös opel ole GM-merkeistä se halpismerkki, yhteen aikaan meinasivat saabista tehdä sellaisen, mutta olisi tullut liian kalliiksi laajentaa mallistoa. Nythän joissain saabeissa on lähes 40% OPELin osaa, mutta ei se arvossa näy. Uutta ostaessasi kyllä joudut maksamaan ylihintaa reilusti.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


ja haukutaan vaan mutu-tuntumalta, kuten japseja tai Skodia.

Mutta Opel on hyvä auto, niinkuin kaikki uudet autot nykyään. Itse asiassa Opel meni yhdellä ruostetilastolla Mersunkin ohi, joten se siitä.
Vierailija

Volvo on halutumpi käytettynä, joten säilyttää arvonsa paremmin.

Kumpikaan merkki ei ole mitenkään viattoman auton maineessa, Opelin ruosteherkkyys kuuluu jo historiaan.Käykää koeajamassa molemmat vaihtoehdot kunnolla ja tehkää itse päätös harkiten, älä missään nimessä ota tämän palstan juttuja liian vakavasti.

Itse jos noista joutuisin valitsemaan, ottaisin todennäköisesti Volvon, vaikka niillä ajeleekin pääasiassa mulkkuja.

Kummankin ottaisin mieluimmin diesel-koneella.

Vierailija

Molempia on koeajettu (paitsi ei Vectran -06 mallia vielä) ja kaikin puolin pidämme enemmän Opelista. Ainoa mikä puhuu Volvon puolesta on tuo jälleenmyyntiarvo, mutta sitä emme nyt pidä niin merkittävänä. Molemmissa tapauksissa auton arvo tippuu ja paljon, eipä ole uuden auton osto kauhean fiksua, noin niinkuin taloudellisesti :(

Vierailija

Vierailija:

[quote]


Oikeastaan ei voi kuin ihmetellä opelin ostaneita, kai ne on sitten niin rikkaita, että kymppitonnin voivat kolmessa vuodessa hukata taivaan tuuliin.

[quote]
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat