Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä typerää sulta kysytty työhaastattelusta?

Vierailija

Multa, mitä teit vuonna 2000 (cv:ssä luki vain, että sain lapsen 2/2000).

Sanoin, että hoidin lastani. Ei ollut herralle mitään, enkä saanut töitä.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Vastasin hiukan ärsyyntyneenä että 10 on suunnitteilla. Ilmeisesti haastattelu muuten meni sitten nappiin koska paikka kuitenkin irtosi. Nyt olen ensimmäisestä hoitovapaalla :) Ja toinen tulossa samalle vapaalle. Mutta ei ole tällä erää enempää suunnitteilla. Kai se pomo nyt ajattelee että tosissaanko se sittenkin oli...

Vierailija

" kuinka tytön päivähoito on järjestetty?" . Hämäännyin ja kysyin, että minkä tytön? Johon haastattelija totesi, että " no, lapsesi. jos pojasta olisi kysymys, niin tässähän lukisi, että yksi poika - ei pelkästään lapsi" .Just joo, mielenkiintoinen järjenjuoksu :-) Sain kuitenkin työpaikan.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Aiot järjestää lastenhoidon kun lapsi sairastaa... Kysyin just mieheltä, kysytäänkö häneltä koskaan mitään lastenhoitoon viittavaa, ni ei...
Tuplapalkan maksaminen nyppii, ymmärtäähän sen.Kannattaa vastata jotain ympäripyöreää, ei henkilökohtaisuuksiin tarvitse muutenkaan vastata.

Vierailija

kysyttiin, millaisia tavoitteita pitäisi kuntoutuksessa olla. Kysymys oli suurinpiirtein sen jälkeen, kun oli katsottu koulutus ym, eli yhtäkkiåä pomppasi teemasta ihan toiseen. Tämän vuoksi tein täsmentävän vastakysymyksen ja kysyin, mitä haastattelija kysymyksellä tarkoittaa.

Haastattelija: " niin, pitäisikö kuntoutuksessa edetä isoin harppauksin vai pieni askel kerrallaan?"

Ei tarvitse mainita, etten saanut kyseistä paikkaa :)

Vierailija

Siis enpä päässyt edes henkilökohtaiseen haastatteluun paikanpäälle, kun vaan soittivat hakemukseni takia mulle. Kai sitten närää herätti se, että asuin avoliitossa (asun edelleen)... Kyseessä oli työpaikka teollisuudessa (suunnitteluhommat), eikä suinkaan mikään seurakunta tai muu uskovaishöynäpaikka.

Vierailija

Mutta kerran kysyttiin, että poltatko tupakkaa. Sanoin en. Haatattelija vastasi, että no, sepä harmi.

Mutta sain silti paikan!!!!!! Uskomatonta.

Mutta tää pomo olikin sellainen himokorsteeni ja kaipasi tupakka seuraa, kun kukaan muukaan ei konttorista polttanut!

Vierailija

jossa kysyttiin vanhempien sekä sisarusten ammattia ja työpaikkaa. En tietenkään kirjoittanut niihin mitään, mitä ne ko. firmalle kuuluu. Sain paikan joten arvelin, että kyseiset kysymykset testasivat olenko valmis kertomaan kaiken mitä kysytään = kerronko firman asioita ulkopuolisille.

Vierailija

..mieheni sotilasarvoa ja miehen vanhempien ammatteja,samoin omieni. Lisäksi kysyivät peruskoulun ja lukion päästötodistuksien keskiarvoja, vaikka maisterin paperitkin oli jo yliopistosta.Eräässä toisessa haastattelussa kysyttiin että olenko älykäs. Vastasin että tottakai olen =)

Vierailija

kyseessä oli opettajan paikka itä-Helsingissä.Olisin saanut kyseisen duunin, mutta valitsin jostain syystä vähän vähemmän rankan koulun työpaikakseni...

Vierailija

Aiot järjestää lastenhoidon kun lapsi sairastaa... Kysyin just mieheltä, kysytäänkö häneltä koskaan mitään lastenhoitoon viittavaa, ni ei...

Vierailija

Mieshaastattelija katseli koko ajan rintojani! Välillä vilkaisi silmiin ja sitten taas alkoi tuijottaa rintavarustustani. Olin pukeutunut väljähköön neuleeseen, eli en mitenkään edes tyrkyttänyt uhkeita muotojani.

Olisin saanut työpaikan, mutta en ottanut sitä vastaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat