pälvikalju vai mikä?

Vierailija

Jo pari viikkoa sitten huomasin, että päälaella pyörteen kohdalla näkyy aika paljon päänahkaa, nyt se on jo semmoinen parieuroisen kokoinen, täysin hiukseton läntti. Tummasta tukasta vielä erottuu mukavasti... Stressiä on ollut vaikka muille jakaa, lisäksi vielä kierukan laiton jälkeen armottoman kova kuukautisvuoto, eikä ollut rautatabletteja. Hiustenlähtö voi tietenkin johtua siitäkin, mutta olisiko se ihan näin paikallista? Onko kellään kokemuksia tai tietoa, mitä tämä voisi olla ja mitä lääkettä tms. voisi kokeilla? Pälvikaljun hoitoon voi kai lääkärikirjojen mukaan käyttää jotain kortisoniliuosta, mutta olisi kiva vähän tarkemmin tietää mitä mennä apteekista kysymään, kun en nyt asu Suomessa.

Kommentit (12)

Vierailija

mutta on luontaistuote. sitä on tabletteina, sekä shapoo ja päänahkaan jätettävä öljy tms. ystävälläni oli paha hiustenlähtöongelma ja nämä auttoi hyvin.

Vierailija

Kaupan shampoot saattavat aiheuttaa kaljuja läiskiä päänahkaan, kokemusta on! :) Niiden sisältämä silikoni tukkii hiustuppia, joista on normaalilla tavalla lähtenyt hiusta. Uusi hius ei pääse kasvamaan tukkeutuneesta tupesta. Kun tällainen jatkuu päänahassa pitkään, voi syntyä kaljuja alueita. Minulle auttoi, kun aloin pestä kampaamon shampoolla, ja syväpuhdistajalla silloin tällöin. Hetkessä tulosta ei näy, sillä silikonikerrostumien puhdistuminen päästä kestää n. kuukauden, minkä jälkeen pitäisi pikkuhiljaa alkaa ilmaantumaan uutta hiusta.Jos käytät jo kampaamon tuotteita, niin sitten en kyllä keksi neuvoa. :)

Vierailija

varsinkin kun aihe ei ole mitenkään erityisen seksikäs... kukaan ei halua edes LUKEA tämmöisestä asiasta. Jospa nyt iltasella olisi joku, jolla olisi ollut näitä pulmia, tai tietäisi asiasta työnsä puolesta. Auttakaa nyt hyvät ihmiset, ennenkuin tukka lähtee kokonaan...

Vierailija

Silloin kyllä lähti tukkaa, mutta tasaisemmin eri puolilta. Nyt onkin semmoista ikävän näköistä " uutta kasvustoa" joka sojottaa untuvaisena muun tukan seasta. Parempi kyllä sekin kuin tämä. Ajattelin että olisin jotain itsehoitoa voinut kokeilla ensin, mutta pitäähän se lääkäriin mennä varsinkin jos tuo läntti tuosta vielä laajenee... apua!

Vierailija

pitkään käytin Hairstorelta tilaamaani www:n keratiinishampoota, tänne muutettuani ostin kyllä kaupasta, mutta en ole ehtinyt sillä paljon vielä pesemään. Pitää silti tarkistaa mitä se sisältää...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat