Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Supistuksista..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sellaista olisin tiedustellut, että osaako kukaan sanoa, että onko vaaratonta, että kivuttomia, lyhytkestoisia supisteuksia ilmenee jo raskausviikoilla 16+5? Alavatsaan tulee sellainen outo tunne ja kun sitä koskettaa se tuntuu hetken ihan kovalta. Ystävättäreni meinasi, ettei olisi ihan normaalia, että näillä viikilla jo ilmenee supisteluja.

Kommentit (4)

Vierailija

Minulla oli eka raskaudessa todella paljon, paikat oli auki 24 viikolta. Neuvolassa ei hirveästi kiinnitetty asiaan huomiota. Vauva syntyi viikolla 34. Toista odottaessa tajusin että niitä oli aivan liian paljon ja liian voimakkaita. Toiselta oli myös mutta lievempänä. Kun keskussairaalan äitipoli lääkärille sanoin että supistuksia ollut 17 viikolta lähtien, hän nauroi ja sainoi että kuvittelen vain. (oli mies!) Tulis kuulemma vauva ulos niillä viikoilla, mutta supisteli ihan oikeasti ja sisällä pysyi.

Muuten vinkiksi että osa naisista reagoi spermaan voimakkaasti. Sisältää samoja aineita kuin käynnistettäessä käytettään.

Vierailija

kivuttomia supistuksia. Tulivat pitkään istumisesta ja toisaalta esim lenkillä tai rasituksessa.

Neuvolassa huolestuneena asiasta puhuin, ja olivat sitä mieltä, että voi tulla jo noillakin viikoilla, mutta ei tarvitsisi huolestua jos ei ole kipua.Itselläniovat jääneet onneksi nyt pois, ehkä siksi kun aloin vahtia että liikun ja lepään vaihtelevasti ja rauhallisempi kävelytahti auttoi myös. Vaikkakaan ei kuulema olleet vaarallisia, niin oma mielenrauha on parempi nyt kun ne ovat rauhoittuneet. Menossa nyt viikko 18+5.

Vierailija

Onkos se ihan ok, vai pitäisikö huolestua jo? Niitä tulee noin kerran päivässä, eikä ne siis joka kerta satu. Joskus. Yleensä ne tuntuu vaan semmoselta menkkamaiselta epämukavuudelta ja sit se alamaha tosiaan kovettuu vähäksi aikaa. Viikkoja mulla nyt 20+6.h.h.

Uusimmat

Suosituimmat