Koiraihmiset, miten pidätte kotinne " vauvapuhtaana" ?

Vierailija

Eli milla välineillä siivoilette lattiat jne. karvoista ettei vauva muutu pölypalloksi lattioilla pyöriessään jne.Meidän parikuinen on vasta huovan päällä lattialla oloa harjoitellut, mutta kohta kai se jo menee menojaan.Entä miten pidätte huolen, että vauvan tarvikkeet (istuimet, vaunut jne.) eivät ole koiran karvassa/kuolassa? Meidän haukkuja kiinostaa kovasti kaikki mikä vauvalle tuoksuu. Harsot, tutit jne. pikkutavaran laitan aina pesuun jos jossain yksinään ajelehtii ja käyttöön otan puhdasta hyllystä, mutta on kyllä ihan älyttömästi " turhaa" työtä.

Kommentit (3)

Vierailija

Kyllä meillä vaan karvat ajelehtii pitkin lattioita ja välillä on omat sukanpohjatkin sen näköisiä, että ei hirviä katsoa. Ja imuroidaan joka toinen päivä ja koirat harjataan joka toinen päivä.Ei meillä pöpöjä pelätä, mutta tuo näkyvä lika (kuola ja karvat) olis kiva pitää minimissä ;).

Vierailija

siellä konttaile. Eipä ole meidän lapsilla allergioita ollut ja terveitä ollaan oltu muutenkin (lapset 5v ja 2v). Ei pidä olla turhan hysteerinen. Ei ne koirat nyt mitään saasteen ja tautien levittäjiä ole.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat