Päiväkodit on pinteessä

Vierailija

Vanhemmilta kysellään jo nyt tulevia, syys, talvi , pääsiäis, kesälomia, kun ei ole tarpeeksi henkilökuntaa. Eihän ne asiat noin parane, että kysellään vanhemmilta milloin voisit pitää lastasi kotona, kun meillä niin vähän henkilökuntaa paikalla. miksi se on vanhempien ongelma. kaikilla ei ole mahdolllisuutta pitää kaikkia koulujen lomia, esim. syyslomaa. tulee ihan kamala olo kun pitää sanoa, että ei meillä ole töissä syyslomaa, koittakaa pärjätä. miksi henkilökunta suostuu hoitamaan vähällä henk.kunnalla, naisten kiltteyskö syynä???

Kommentit (8)

Vierailija

Jos joulun ajan lomia alettaisiin kysellä esim. vasta joulukuussa ei monessa kunnassa olisi enää sijaisia saatavilla. Että ihan lasten parasta ajatellaan, että heistä olisi aina riittävästi aikuisia huolehtimassa.

Vierailija

Kun meille soitti päiväkodin johtaja kotiin ja kertoi kuinka kamalaa alle vuoden ikäisellä lapsella on olla päiväkodissa. Sori kun ei ole mahdollista jäädä kotiin, kotikaupunkimme ei voisi vähempää kannustaa hoitamaan lapsia kotona. Mutta päästin päiväkodin pinteestä ja hommasin tytöllemme oikein ihanan perhepäivähoitajan. :)

Vierailija

Kun tiedossa lapsimäärä niin voidaan katsoa kuinka moni työntekijä voi pitää vuosilomia.terv.päiväkodissa työskentelevä

Vierailija

Pitääkö kaikki ottaa henkilökohtaisesti? Parhaansa varmasti tekevät joka päivä ja repivät puuttuvat sentit vielä usein selkänahastaan.T. Ex-päiväkodin työntekijä

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat