Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

NKL suunnittelukäynnillä olleet!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heippa! En tiedä kuinka monta kertaa tämä on ollut viime aikoina esillä, mutta jos joku jaksaisi vielä vastata niin olisin tosi tosi kiitollinen!Eli meillä on naistenklinikalla joulukuussa suunnittelukäynti IVF hoitoon. Kaikki tutkimukset on tehty yksityisellä, paitsi ssg. Yksityisellä sanottiin ettei sitä tarvitse tehdä koska meille ainoa hoitovaihtoehto on ICSI ja silloin tuo kyseinen tutkimus on ihan turha.Mitä ensimmäisellä käynnillä tapahtuu? Kutsu siis koskee meitä molempia. Tehdäänkö siellä gyn. tutkimus vai onko kyseessä ihan vain keskustelutilaisuus missä kerrotaan milloin saamme hoidot aloittaa? Ja miten teillä on jatkotutkimukset edenneet, eli missä aikataulussa, ja jos teillä on tutkimukset tehty jo valmiiksi niin onko tehty uudestaan?Kiitoksia etukäteen jos viitsitte vastata, on kivempi mennä käynnille kun vähän osaa odottaa että mitä siellä tapahtuu!

Kommentit (5)

Vierailija

olisivat alkaneet " heti" , kun kaikki yksityisen klinikan pakkasnenut olisi käytetty. Nyt olen kuitenkin raskaana ja toivon, että me voimme luovuttaa paikkamme jollekulle toiselle, jos tämä raskaus sujuu onnellisesti loppuun saakka.

Vierailija

Niin vähän pelkäänkin, etteivät ne hoidot siitä suunnittelukäynnistä heti ala, tuskin saavat hoitotakuuta niin hyvin toimimaan. Tosin nyt hoitotakuun myötä lääkärin pitää hyvin perustella että miksi hoidot eivät ala heti, ja pitää selvittää tarkkaan potilaalle että koska hoito alkaa ja että voidaanko se tehdä ostopalveluna muualta. Tämän siis luin HUS:n sivuilta. Ja aion myös vaatia hoitojen aloittamista heti, vaikka tuskin tulee mitään auttamaan. Ainahan voi yrittää!!Jos joku vielä lukee tämän kuka on käynyt viime aikoina NKL suunnittelukäynnillä niin kerro ihmeessä kokemuksesi! Ja Pajunkissa, olisin tosi kiitollinen jos jaksaisit tulla kertomaan käyntinne jälkeen mitä sanottiin! Onnea hoitoihin!

Vierailija

Siis teillä alkoi ensikäynnin jälkeen heti hoidot? Ihana kuulla! Ja hyvä ettei kokeita tehdä uudestaan, otankin kaikki paperit mukaan näytille, vaikka on ne varmasti Diacorista menneetkin lähetteen mukana jo.Onko muita ketkä ovat käyneet ihan viime aikoina, esim. syyskuun aikana suunnittelukäynnillä? Kiinnostaisi vaan tietää, että miten teillä hoitojen aloitus menee, luvattiinko että alkaa heti?

Vierailija

Heissan,Täällä kokemusta...NKL ensikäynnillä tulee olla molempien mukana.

Silloin tehdään ultra, ja haastatellaan ja mietitään miten jatketaan.Me olemme tehneet yksityisellä kaikki mahdolliset tutkimukset,

ja otin ne paperit mukaan käynnille, niin ei tarvitse tutkia samoja uudestaan, vaan päästään heti alkuun.

Verikokeet tietty otetaan; hiv ja hepatiitti C.Ensikäynnin jälkeen hoidot alkavat..ei siinä ihmeitä !

Vierailija

Kovasti minuakin kiinnostaa, miten nopeasti nykyisin pääsee suunnittelukäynniltä itse hoitoihin käsiksi!! Itselläni edellisestä suunnittelukäynnistä aikaa pari vuotta. Silloin oli jo selvillä, että hoitomuoto on ivf ja käynnillä vain juteltiin tulevasta hoidosta. Haastateltiin jotain. Ei siis edes ultrattu. Verikokeisiin saatiin molemmat lähete.Ja itse NKL:llahan on se tyyli, että ivf suunnittelukäynnillä antavat luvan ilmoittautua tietyn kuukauden kierron ekana päivänä sen kuun hoitoon. Siis esim ilmoittaudu, kun tammikuun menkat alkaa. Meillä tämä väli suunnittelukäynnin ja hoitoon iloittautumisen välillä oli muistaakseni nelisen kuukautta! En tiedä mitä se nykyisin on. Ja sekään ei ole ihan varma, että pääsetkö ko kierrosta hoitoon vaikka saisitkin luvan ilmoittautua! No parin viikon päästä olen viisaampi, suunnittelukäynti on marraskuun alussa!Uusimmat

Suosituimmat