Kinkkinen kysymys! Tulkaa kertomaan mielipiteenne.

Vierailija

On olemassa mies nimeltä Petri. Petri ei tykkää olla mies. Petri tekee sukupuolenvaihtoleikkauksen. Petriltä poistetaan vehkeet ja tehdään reikä (tietääkseni tämä on mahdollista..). Hänellä on myös silikonit ja hän on kuten nainen. Melkein.On myös toinen mies. Nimeltä Matti. Matti tietää että Petri (joka on nykyään Petra) on oikeasti mies. Hän harrastaa silti seksiä Petran kanssa. Kysymys tulee tässä: Onko Matti homo?Perustele, kiitos! :)

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Siis sitähän ei koskaan saada poistettua että olet ollut alunperin mies. Ei voi muuttua kokonaan naiseksi. En laskisi Petraa naiseksi kuitenkaan. Kai tuommoisille olisi ihan oikea nimityskin, en vain muista mikä.Tähän ei siis ole oikeaa vastausta, kysyn vaan teidän mielipiteitä kun mulle tuli yhtäkkiä tommonen juttu mieleen ja en osaa sanoa että onko se Matti homo vai ei! :D

Vierailija

eteen.Jos ihminen on sielultaan nainen ja hänelle on rakennettu kaikki naisen fyysiset tunnusmerkit, hän on nainen. Joten mies joka häntä nai on hetero.

Vierailija

Hänelle ei ole tehty sukupuolenVAIHTOleikkausta, vaan sukupuolenKORJAUSleikkaus. On hänellä ollut miehen vehkeet, mutta hän ei ole ollut ikinä mies.

Matti lienee kokeilunhaluinen.Jos homomies nimeltä Matti harrastaisi seksiä Laurin kanssa, epäilisitkö, että Matin on nyt pakko olla hetero, jos Lauri olisi aikanaan ollut nimeltään Laura?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat