Onkos kissoille myös sellaista sitruunapantaa olemassa???

Vierailija

Se olisi nyt meillä tarpeen kun kolli herättää koko talon viideltä aamulla vaan päästäkseen itse ulos. Sama juttu oli sitten viikonloppu tai arkiviikko. Olisi kiva nukkua joskus pidempään rauhassa kun vauvakin herättelee öisin.

Koirillahan on joku sitruunapanta, jos kissoillekin olisi...

Vai onko muita vinkkejä kissanomistajilta jotka joskus kärsineet samasta ongelmasta.

Kommentit (4)

Vierailija

Nyt olen kyllä oppinut heräämään ennen niitä ja kippaamaan ulos ennen konsertin alkua. Mutta varsinkin viikonloppuisin ärsyttää, kun ei noi ketaleet tajuu, että on vapaapäivä.

Vierailija

tosiaan hermoja kun pussit silmien alla joutuu nousemaan tyydyttämään näiden karvatassujen mielitekoja. Se sitruunapanta suihkauttaa sitruunamehua leukaan kun koira haukahtaa ja karmean hajun takia koira oppii olemaan haukkumatta. (jos oppii)

Vierailija

Kissa rääkyy ulos, leikkiseuraa yms. aamusta iltaan. Tein sen virheen alkuun, että annoin juosta välillä vapaana ulkona. tuli naapurilta valitus (ja ihan aiheesta) ja nyt on katti ulkona vain narussa. Mutta se rääkynä....

No, aloin vähän kouluttaa. Suihkepullosta vettä niskaan kun rääkynä alkoi. Homma on jo kummasti rauhoittunut. (tosin just nyt rääkyy ovella) Vaatii vaan sinnikkyyttä ja etenkin yöllä ei huvita nousta kissajahtiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat