Talvikengät 2-vuotiaalle

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Millaiset talvikengät olisivat hyvät kohta 2-vuotta täyttävälle pojalle. Ajatelin tarrallisia goretex kenkiä ? Olisko kellään suositella jotain tiettyä merkkiä.Tarvitaanko sit vielä vuorilliset kumisaappaat vai pärjäiskö noilla goretex kengillä koko talven ?Onko kellään kokemuksia Anttilassa myytävistä Lassietec tarratalvikengistä, jotka maksavat n.30 euroa ?

Kommentit (4)

Vierailija

Kokemuksia ei vielä ole, meillä 2-v tyttö, mutta talvikenkärepertuaarin kävin yksi päivä ostamassa..

Viking Gore-texit löytyivät aiemmin alesta, toppasaappaat tarrakiinnityksellä. Nyt hankin sitten vielä DinSkosta sellaiset lämpöiset " puolikumisaappaat" jossa varsi toppakenkää ja itse kenkäosa kumia..sellaiset oli viime vuonnakin käytössä, ja tosi hyvät loskakelikengät. Sitten lisäksi hankin vielä Pionin nahkanilkkurit.

Hieman hirvitti kun rysäytin menemään kerralla, ja hankin useat kengät, mutta..Meillä tyttö tarhassa, joten ajattelin että paras kun on vaihtokenkiä varalle. Ja vähän joka säälle jotkut kengät ;) Meidän talvi kun on mitä on..

Tällä " arsenaalilla" toivon että pärjätään hyvin talven yli :) (varmaan vähemmälläkin pärjää, mutta näin meillä..)

Vierailija


- Halvat, nauhalliset toppavarsikengät lidlistä (lumikeleille, pihakäyttöön)

- Viking gore-tex -kengät (loska/vesikeleille)

- Tepsut karvavuorella, nauhoilla/vetoketjulla (siistimmiksi kengiksi)Eiköhän näillä pärjätä, meillä jäi ainakin viime talvena vuorelliset kumpparit kokonaan käyttämättä, siksi ajattelin tänä talvena että nuo gore-tex -kengät ajais kumppareiden asian...

Aika monet kengät siis meilläkin, mutta koska viime talvi mentiin melkein yksillä kengillä (ja ne on sit kyllä sen näköisetkin...), niin vahingosta viisastuneena ajattelin varautua täksi talveksi vähä paremmin - muksukin juoksee ja leikkii jo enemmän anyways.

Vierailija

Mutta päiväkodissa eivät uskoneet, että nuo Goret pitää vettä ja kerran olivat pukeneet lapselle päiväkodin varakumpparit jalkaan, kun Goret näyttivät päältä märiltä. Sisältä olivat kyllä ihan kuivat, kokeilin. Siellä oli lapsi sitten palellut nollakelissä liian pienissä vuorettomissa kumisaappaissa ilman villasukkia. Täksi talveksi ostin sitten lämminvuorikumpparit lisäksi. Päiväkodissa eivät luota kosteussuojiin sen paremmin kengissä kuin haalareissakaan, vaan pitää olla kumisaappaat ja sadevaatteet erikseen.Lämminvuorikumisaappaita ei mielestäni tarvitse, jollei lapsi ole päiväkodissa. Mutta pakkaskeleille todennäköisesti tarvitset lämpimämmät kengät, vaikkapa kuomat. Mutta itse ainakin odotan, kunnes ne pakkaset oikeasti tulee, kun ei näistä Etelä-Suomen keleistä koskaan tiedä. Jos on koko talvi alle 10 astetta pakkasta, Goreilla pärjää hyvin.Vierailija

tarralliset gore-texit ja ajattelin, että niitä käytettäisiin juuri lämminvuoristen kumppareiden sijasta. Löytyy kaapista lämpimät kumisaappaatkin, kun on ne saatu käytettynä, mutta luulisin kyllä, että goret ovat mukavammat jalassa loskakeleillä, joita varmaankin tänäkin talvena riittää. Muita talvikenkiä en ole vielä hankkinut, hankin sitten jos tulee oikein kovia pakkasia. En viitsi vielä ostaa kalliita nahkakenkiä kaappiin odottamaan, kun ei talvesta ole vielä tietoakaan. Harmittaa vaan sitten jos ne jäävätkin pieneksi ennen kuin niitä ehtii edes käyttää. On tietysti eri asia, jos asuu sellaisessa paikassa, josta ei ihan heti pääse kenkiä hankkimaan tai paikkakunnan kenkävalikoima on rajallinen. Silloin tietty täytyy tehdä hankinnat hyvissä ajoin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat