paukuttaako kenenkään muun vauva päätään seinään?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vai onko meidän 11 kuinen,jotenkin ihan höpö.Meidän poitsu siis menee esim pöydän jalan luo ja paukuttaa päätään siihen,ja sit kohta tietenkin itkettää.Äidistä tää on aika karmeeta katsottavaa,ja en oikein tiedä miten tuohon suhtautuisi.Onko muita vastaavassa tilanteessa??

Kommentit (7)

Vierailija

huomasin tuossa toissa viikolla että poikamme heijaa ittejää konttiasennossa ovee vaste päätää paukuttaen, pakkailin laatikkoja nii kontti siihe laatikkoo vaste ja tump tump ku päätää löi, tiijä sitte onko se nii kiva ääni, vai mukava tärähys vai mikä, rullaattoris olles tuntuu olevan vieläkin mukavempi päätää paukutella uunii vaste.. en oo kyl aatellu et se ees vois olla epänormaalii, kyl se kuuluu iha lapsen normaaliin kehityksee tosin ku xcsx taas viitsii väittää.. vielä ne tulee sielt ne pään lattiaa hakkaamiset sun muut kommerverkit..

meillä pojalla ikkää parinpäivän pääst 7kk, ja kokoaika tullee tommossii iha " pökelöitä" juttui.. =) sitä mukaa ku uusii tullee ni vanahat unohtuu....

Vierailija

Olen kyllä ihan tuota samaa ilmiötä tässä kummastellut. Meidän 6,5kk tyttö konttaa kovaa vauhtia esim. seinän luo ja siinä sitten kontallaan heijaa itseään edestakas seinää päin päätään paukuttaen. Samaa tämä tekee pinnasängyssä myös yöllä. Ei kyllä välttämättä edes itke.. vissii äitiinsä tullut kovapää ;)

Vierailija

...menee istumaan seinää vasten ja lyö takaraivoaan seinään. Ensin luulin itsetuhoiseksi, mutta kai se on jotain testailua. Äääriviivoja, ääniä ja tuntemuksia.. Poika on hiukan alle 9-kuinen.

Vierailija

Nostelen tätä hiukan ettei pääse vallan karkaamaan..jos jollakin muullakin olis kokemuksia,ettei kohta ala itte päätään seinään lyömään..eli mielenkiinnolla odotan vastauksianne :)

Vierailija

Eli ihan sama ongelma,varsinkin jos jos haluaa huoneesta ulos ja ovi on kiinni niin menee ja hakkaa päätään siihen oveen...ja jos ei saa mitä tahtoo niin menee kontalleen lattialle ja hakkaa päätään lattiaan.Tuntuu tosi hurjalta ja pistää miettimään onko tuo ihan normaalia.Meillä siis vauva 9 ja puoli kk.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat