Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Päivystävällä lääkärillä käyty..lapsella kallossa murtuma.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Lapsi 11kk, pari viikkoa sitten tipahti korkeammalta. Päähän tuli kuhmu ja lommo. Siihen alkoi kertyä nestettä. Käytiin päivystävällä, saatiin lähete keskussairaalaan. Kaksi kirurgia tutki tytön ja sanoivat etteivät tunne mitään vikaa ja nesteen pitäisi itsekseen laske.

Neste alkoikin laskea ja tänään oli melkein kokonaan poissa. Kun kokeilin sitä tunsin n.10cm pitkän kaaren päässä, selvä luun reuna. Juuri tuossa lommo kohdassa.

Mentiin päivystykseen. Lääkäri epäilee vahvasti että kallossa on murtuma. Huomenna mennäänkin sitten röngteniin.Luultavasti on aivan siististi murtunut, ainoastaan hieman koholla. Ja on alkanut jo luutumaan ja saa parantua itsekseen. Mutta röngenkuvassa selviää sitten tarkemmin.Mutta kyllä äitiä nyt ottaa sydämestä.

Kommentit (3)

Vierailija

luinkin viestisi aikaisemmin ja mietinkin että miten mahtoi käydä...

Toivottavasti onni onnettomuudessa se että lapsella kuitenkin ilmeisesti kaikki ok vamman vakavuudesta huolimatta...vai?Jos saa kysellä niin mistä ja kuinka korkealta vauva pääsi putoamaan?Paljon onnea matkaan jatkossa ja toivottavasti vamma ei aiheuta lisää huolia!

Vierailija

Me ei siis itse nähty mitä tapahtui. Kuului vain kolaus ja itkua. Mutta epäillään vahvasti että tyttö kiipesi tietokone päydälle tai tuolin käsinojalle ja siitä tipahti lattialle... kun tuo meidän neiti on aika hurja kiipeilemään.Mutta toivottavasti sieltä röngten kuvista ei tosiaan löydy mitään suurempaa vikaa ja kallo saa parantua itsekseen rauhassa.

Vierailija

No onpas hurja juttu päässyt pienelle tapahtumaan. Ihme etteivät jo alkujaankin kuvanneet päätä. Jos siellä murtuma on, lasta varmaan tutkitaan sitten enemmänkin. Yrittäkää jaksaa, varmasti syyllisyyttä/epäilyksiä tapahtuneesta vieritetään teidän niskaanne enemmän tai vähemmän. Lapsen parhaaksi kaikki tutkimukset kuitenkin tehdään. Tsemppiä ja voimia. Onneksi lapsi voi hyvin!

Uusimmat

Suosituimmat