Onko " sokeroitu puolukkasurvos" sama kuin puolukkahillo ?

Vierailija

Leivontaohjeessa lukee 2 dl sokeroitua puolukkasurvosta. Laitanko siis puolukkahilloa vai mitä se tarkoittaa ?

Kommentit (5)

Vierailija

Ja hillot taas ovat keitettyjä. Mutta eipä noi puolukan osalta kauheesti varmaan eroa, enkä edes tiedä tekeekö kukaan puolukkahilloa keittämällä. Riippuu ruokaohjeesta, millaiseen tarkoitettu.

Vierailija

2 dl survottuja puolukoita on enemmän kokonaisia marjoja. En osaa sanoa tarkkaa määrää, mutta kokeile vaikka kolmen tai neljän desilitran survomista ja katso sitten. Sokeria maun mukaan. itse en laita paljoa. Suosittele survomista hilloamisen sijaan, sillä kypsentämättömissä puolukoissa on vitamiinit paremmin tallella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat