APUA, Britax two-way eliten kiinnitys!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Joo, ostettiin tänään käytettynä kyseinen turvaistuin ja sovitettiin autoon (Omega farmari). Hyvin mahtui, mutta vasta kotona tarkemmin tutkittuamme tilannetta mietin, että pitäisikö istuimen mukana olla jotkut alakiinnityshihnat, että sen saisi takapenkille selkä menosuuntaan asennuksessa kiinni etupenkkin alle tai jotain??? Nyt tätä ei voi kiinnittää kun auton omalla turvavyöllä vaikka istuimen takana on kyllä turvavyön kiinnikkeet...Jos siis jollakin olisi tietoan, niin olisin kiitollinen avusta:)

Kommentit (3)

Vierailija

Meille ostettiin vähän aikaa sitten samanlainen istuin ja sen mukana tuli vyöt joilla istuin kiinnitetään. En tosin ihan tarkkaan tiedä mihin kohtaan (mies kiinnittänyt istuimen), mutta sinne etuistuimen alapuolelle, auton pohjaan siis, kun selkä menosuuntaan.

Vierailija

Älkää vaan käyttäkö turvaistuinta ilman niitä vöitä..hengenvaarallinen koska painaa niin paljon, ei ole ns.turvavyöistuin!!!!Meillä samanlainen, ehkä teidän kannattaisi palauttaa se tai pyytää käyttöohjeet ja ne vyöt..

Vierailija

Meillä on samanlainen istuin, uutena ostettuna ja muista lukeneeni siitä ohjeesta, että niitä vöitä saa myös varaosina, jos on vaikka tarvis käyttää istuinta kahdessa eri autossa. Jos vöitä ei siis myyjältä tai muualta käytettynä löydy, Britaxia myyvästä liikkeestä varmasti löytyy.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat