Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kaksosrattaat hyvä vaihtoehto??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Jos lapsilla on ikäeroa 3 vuotta, kannattaako ostaa kaksosrattaat?? Olen kova lenkkeilemään ja 3-vuotias ei vielä jaksa kävellä 8-10km matkoja, joten joku ratkaisu olisi löydettävä, jottei tarvii lenkkeilystä luopua. Seisomalauta on mielestäni vähän arveluttava ja epäkäytännöllinen huonolla kelillä...

Kertokaa kokemuksia ja mielipiteitä ja onko erityisesti joku merkki tai malli, mikä olisi hyvä??

Kommentit (2)

Vierailija

juuri siitä syystä, ettei esikoinen jaksanut kävellä 6 km:n lenkkejämme. Lautaan en luottanut, koska poika ei olisi pysynyt siinä ja asumme sellaisen tien varrella jossa ei ole pyörätietä.

Rattaille tuli sitten käyttöä myös seuraavalle parille, ikäeroa 1.5 v. Minä kyllä suosittelen rattaita jos kävelee paljon. Pitkillä matkoilla niissä voi tarkahtaakin ja talvella lämmitellä peiton alla.

Vierailija

ja hankin kaksostenrattaat; syscon classicit. Liikumme päivittäin aika pitkiäkin reissuja ja ne ovat nyt 1,5 kuukaudessa jo maksaneet itsensä takaisin, kyllä niille todella on ollut käyttöä. Niin, noi on siis Brion. Niissä on tosi tilava tavarakori, joten kauppakasseja mahtuu hinosti pystyyn neljäkin ja lisäksi vielä vaikka vaippapaketti, eli aivan mainiot menopelit.

Uusimmat

Suosituimmat