Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokemusta Lassien suprafil haalarista

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään ollut lassien Suprafill haalaria? Onko se hyvä? Siis se missä vyötäröstä alaspäin on " kumia" .. Luulis ainakin että loskakelillä olis hyvä.

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä oli viime talvena ja se oli aivan mielettömän hyvä. Syy, miksi puku oli loistava on se, että poikamme oli vähän yli vuoden ikäinen ja juuri oppinut kävelemään. Leikkiminen tapahtui siis istuen tai maaten ja kun vielä asutaan Vantaalla, niin pysyvä lumi tuli vuoden vaihteen jälkeen (vettä satoi koko syksyn ja alkutalven).Mutta kun tämä syksy on ollut kuivaa ja jos nyt heti tulisi pakkasta ja lunta, niin puvulla saattaisi olla vähemmän käyttöä? Ai niin, kyllä me sitä pukua pidettiin kovillakin pakkasilla. Se kumiosa on loistava liukuri! Sillä voi laskea mäkeä mukavasti :)

Vierailija

Eli hyvä haalari on. Mutta näillä keleillä ei kyllä vielä käytössä, koska haalari on yllättävän lämmin. Mietin tässä että riittääkö haalari paukkupakkasiin(jos niitä sattuis tulemaan) vai pitäiskö ostaa joku toinen?-Tiziana

Vierailija

Oon nyt tällä viikolla ottanut puvun käyttöön ja on tosi hyvä. Meillä vaan on sellainen malli että siinä on edessä ylös asti se kuminen osa. Ei tarvi pukea kuriksia ja kävelykin luonnistaa paljon paremmin.Perhepäivähoitajakin kehui pukua, ja että tyttö pääsee sen kanssa paljon paremmin liikkumaan kuin kankeilla kurahousuilla. Kaiken lisäksi puku on näillä keleillä juuri sopivan lämmin, ei tarvitse pukea sisävaatteiden päälle enää villapukua kuten alkoi olla ohuemmassa välikausihaalarissa.Suosittelen!Sari

Vierailija

mutta ostin pojalle (1v) kyseisen haalarin talveksi.

Ostin juuri sen takia, ettei sitten tarvitse enää noita kurahousuja pukea erikseen! Poika oppi kävelemään noin kuukausi sitten ja meno on vielä melko horjuvaa, niin luulenpa, että helpompi kävellä kun ei ole montaa kerrosta vaatteita päällä... ja jos sitten menee kontaten, niin eipä ainakaan kastu!

Kuitenkin tuo puku kestää 20 astetta pakkasta, joten menee siis joka säällä... Olen kyllä ostanut kaverilta pojalle myös pari muuta " pihapukua" ...

Onhan tuo kallis puku, mutta toivottavasti on hintansa väärti :D

Vierailija

ja nyt on käytössä välikausipukuna. Oikein hyvältä vaikuttaa!! Harmi vaan et on ehkä vähän iso vielä tytölle. Käytetään varmasti talvellakin, mutta meillä on sitten sellanen paksumpi toppapuku kuitenkin koville pakkasille, jos tuo kumiosa sattuu kangistumaan kylmillä.

Kuitenkin suositellaan enemmänkin loskakelejen puvuksi.

Vierailija

ostin koska ei sitten erikseen tarvitse kurahousuja ja sekin miellyttää että irroitettavan vuoren ansiosta sitä voi nyt tällä hetkellä käyttää välikausi haalarina. Hoitotätikin kehui tosi käteväksi.

Uusimmat

Suosituimmat