Onko ketään kohtalotoveria, joiden mies ei pätkääkään kiinnostunut raskaudesta?

Vierailija

Olen ihan viimeisilläni raskaana ja mies ei varmaan koko raskauden aikana ole koskenutkaan muhun ja on tänäänkin taas v..ttuillut koko iltapäivän. Raskaus oli alunperin yhteinen toive, ehkä enemmän jopa hänen puoleltaan. Tuntuu niin pahalta, että tekis mieli huutaa, itkeä ja raivota, mutta kun en jaksa. Tuntuu, että kaikilla muilla miehet käy vaikka missä synnytysvalmennuksissa, hierovat vaimon selkää ja rasvaavat vauvamahaa, mutta ei kyllä meillä! Tuntuu, että ollaan vaan lasten takia yhdessä ja että tämäkin lapsi on tulossa vain seuraksi edellisille. Eroonkaan ei olis voimia, kun ajattelee, kuinka rankkaa sellainen yh elämä olis...Olenkohan ainoa näin valjussa liitossa? Olemme puheväleissä, mutta emme pysty puhumaan mistään henkilökohtaisemmasta, kun kumpikin on liian väsyneitä ja haluttomia. Mies on kyllä lapsille tosi tärkeä ja ihan hyvä isä.

Kommentit (4)

Vierailija

Vauva tulossa ja isäntä on kuin ei olisikaan. Ei puhu tms. Tai puhuu, mut vain autoista ja mitä syödään tänään. Mullakin alkaa pikkuhiljaa pinna kiristyyn. No ei auta ku hakea keskustelukumppania muualta...

Onko kaikki miehet yhtä tunneköyhiä, jotka vaan ajattelee jalkovälillään...?

Vierailija

mutta kyllä se heti synnytyksen jälkeen muuttu ja lapsi on sille kaikki kaikessa. raskausaikana se ei koskaan hieronut kipeää selkää tai muuta vastaavaa..sille lapsi oli olemassa vasta sitten kun se syntyi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat