Vauva ja TV

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Annatteko miten pienen vauvan " kattoa" telkkaria? Meijän 5-kuinen " kattelee" telkkaria ihan intona varsinkin jos tulee jotain " soivaa" ohjelmaa. Mitä haittaa telkkarista voi olla jos sitä vähän silloin tällöin kattoo? Meillä on telkku iltaisin melkein koko ajan päällä ja pikkunen " leikkii" matollaan olkkarissa, joskus huomio kiinnittyy telkkuun jos sieltä kuuluu jotain kivaa.

Kommentit (4)

Vierailija

Liikkuva kuva, äänet, värit, jne. Mutta tutkimusten mukaan alle 6kk ikäinen vauva ei osaa kääntää katsettaan pois kiinnostavasta asiasta vaikka se olisi millaista tahansa. Meidän poika on aina ollut oikea TV-töötti, joten tuohon tutkimukseen nojaten olemme häiriköinyt TV:n katselua... Ääh oli huonosti selitetty.

Vierailija

Meillä vauva kiinnostui kanssa jo ihan pienenä telkusta,oli varmaan joku 3 kk vanha.Lähinnä ne mainokset kiinnostavat,sitten kun ohjelma jatkuu niin ei enää kiinnosta katella.Tuskin mitään haittaa on,eria sia jos nyt tuntikaupalla päivittäin katselisi, niin kuin jotkut isommat lapset saattaisivat mielellään katsella elleivät aikuiset puuttuisi asiaan.Nyt lähentelee jo vuoden ikää ja tykkää katsella kovasti teletappeja.

Vierailija

Mutta itsekin olen kuulemma pienestä lähtien töllöä tuijottanut, enkä mitenkään normaalia vilkkaampi ole. Tietty mitkä vaan asiat voi joillekin lasille aiheuttaa sun ties mitä, mutta ei kai sitä voi yleistää kaikkia koskemaan? Sanovat, että alle 3 -v ei saisi katsoa telkkaria ollenkaan. Jaahans, mites se estätkään. Varsinkin kun vanhemmat ovat tv-narkkareita ja töllö on päällä pitkin iltaa. En suostu tästä potemaan huonoa omaatuntoa. Ja eikös se vauvakinokin ole ihan sama asia, kun katsoisi tv:tä? Siellä ne vauvat niin ilosesti töröttää vanhempiensa sylissä ja katsoo leffaa.

Vierailija

Meillä on esikoinen katsonut pienestä pitäen tv.tä ja nyt on luokkansa parhaita koulussa.

Ei tullut liika vilkkautta tai muutakaan " ei toivottua"

Mutta saattaahan näissä olla jotain perääkin, kun ei kerran suositella, mutta en ole varonut tai erikseen kieltänyt tv esikoiselta enkä myöskaan kakkoseltamme.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat