Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kohta huudan minäkin :( Taapero ei enää nuku...

Vierailija

On nyt tunnin huutanut omassa huoneessaan eikä pysy sängyssä. Ei rauhoitu kuin sylissä, nukahtamisesta ei tietoakaan vaikka on väsynyt. Hitto kun tekee pahaa kuunnella huutoa :(

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


On nyt tunnin huutanut omassa huoneessaan eikä pysy sängyssä. Ei rauhoitu kuin sylissä, nukahtamisesta ei tietoakaan vaikka on väsynyt. Hitto kun tekee pahaa kuunnella huutoa :(
Vieläkin nukutan rattaisiin ja nostan sänkyyn vasta, kun nukkuu.

Vierailija

Kun menee ihan rauhallisesti ja sanoo että tule tänne syliin äiti paijaa sut uneen. Sitten kun on rauhoittunut sylissä laitan sänkyyn ja pari minsaa silitän päästä niin toinen nukkuu.

Vierailija

Lapsi nukahti sitten klo 23 (2 tuntia tavallista myöhemmin), huudettuaan ja kiukuttuaan lähes taukoamatta 2,5 tuntia. Huutoa riitti vaikka äiti oli vieressä, vaikka oli yövalo päällä, isä ei kelvannut ollenkaan vaan aiheutti hysteerisen huutokohtauksen, sylissä vaan piristyi, vieressä jutteli ja vehtasi. Olisi varmaan leikkinyt koko yön jos ei olisi huudosta väsähtänyt. Hyssyttely, silittely ja muut aiemmin toimineet keinot eivät tehonneet ollenkaan. Jos jätti yksin huoneeseen (valo päällä tai ilman) niin ensin huusi hetken, sitten heitteli petivaatteet ja unilelut ym. pitkin huonetta ja tuli sitten pois huoneestaan (saa siis oven auki itse). Komennus takaisin sänkyyn aiheutti aina kauhean kiljumisen. Nukahti viimein vanhempien sänkyyn kun äiti oli vieressä. Aamulla heräsi pirteänä klo 7.00 ja nyt ei sitten nuku päiväunia ollenkaan, ei vaikka mitä on kokeiltu :/ Olkoon nukkumatta, katsotaan jos vaikka illalla tulisi uni paremmin. Että näin.

Vierailija

3 lasta ja koskaan ei olla jätetty huutaen nukkumaan. Aina voi joustaa että saa nukahtaa vaikka sohvalle ja siitä kannettu sänkyyn esim. just viikonloppuisin. Aina nukkuvat hyvin ja nukkuvat missä vaan. Ollaan paljon reissattu niiden kanssa ja ehkä siitä johtuu että nukkuvat reissussakin hyvin kun heitä ei ole pakkonukutettu!Vierailija

miksi lapsen pitäisi oppia mahollisimman pienenä nukahtamaan ja jäämään huoneeseen yksi. itellä on viisi lasta ja en koskaan jätä heitä yksin huoneeseen odottamaan unta. joko luen heille kirjoja tai laulan. ja väliin lapset kuuntelevat sohvalla satuja ja nukahtavat siihen ja kannan ne omaan sänkyyn. millon nukahtavat syliini yms. ja varsinkaan en jättäisi lastani pimeään huoneeseen yksin. ite pelkään vieläkin pimeää, kun minut on lapsena peloteltu piemällä. tällaist meillä..

Vierailija

mutta n.kolmen tunnin nukkumisen jälkeen alkaa " ralli" . meillä tätä jatkunut jo vuoden! Välillä voi olla satunnainen yö jolloin vahingossa nukkuu koko yön heräämättä, mutta yleensä vähintään kaksi kertaa herää huutamaan. Minä olen pikkuhiljaa tullut siihen tulokseen, että jotain eroahdistusta tms.tämä on. Lääkärissä ollaan juostu monet kerrat. Toivottavasti tilanne helpottaa ennen kuin olen suljetulla osastolla...

Vierailija

olen kanssasi täysin samaa mieltä!!!! etenkää alle 1v lasta ei saa huudattaa, ei osaa vielä kiukutella, vaan itkuun on aina syy, johon pitäisi vastata.

mielestäni ei yhtään lasta saa huudattaa.

ihme vanhempia nykyään!!! käyttä' s aivojaan ja miettisi miksi lapsi itkee.

2v on pieni, häntä nyt varmaan pelottaa siellä pimeässä yksin. voi kun tuli ittelle paha mieli kun ajattelen pientä viatonta lasta yksin huoneessaaan, eikä kukaan tule auttamaan!!!!!

HÄPEÄ AP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Lapsella on joku syy, miski hän ei nuku. Mikä se on? Jos syy on ettei vaan huvita ja kokeillaan jos vaikka ei tarviisi, niin mene viereen ja pidä kiinni. Ei hän siitä mitään ihmeitä opi, että aina pitää olla vieressä. Sitten vähä kerrassaan vieroitat siitä.

Vierailija

Meillä oli tota noin 1,5 vuotiaana, aika pitkäänkin, ihan viikkoja/jopa kuukausia. Sai aina jännätä millainen yö on edessä. Huutaa jaksoi vaikka aamuun asti. Alkuun otettiin viereen, mutta sitten meni siihen ettei nukkunut vieressäkään. En tiedä mikä oli ja mikä auttoi, mutta yhtäkkiä se vain loppui. Nyt ei ole ollut enää pitkiin aikoihin. Joku eroahdistuskausi? Mutta kyllä se ohi menee, ennemmin tai myöhemmin. Koita olla kärsivällinen!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat