Vauvan huudattaminen

Vierailija

Kuinka kauan kestätte vauvan (3kk) iltahuutoja kuunnella yhtä soittoa? Mulla menee hermot ehkä liiankin herkästi ja oon heti tarjoamassa tissiä. Mietin vaan oppiiko vauva ikinä nukahtamaan ilman tissiä.

Kommentit (10)

Vierailija

Pikkuvauva tarvitsee paljon rinnalla oloa. Älä huolehdi nukuttamisongelmista vielä, vauvasi on vasta putkahtanut uppo-outoon maailmaan:)

Vierailija

3kk on tosi pieni vielä! Älä huudata. Noin pieni ei itke ilkeyttään tai pompottaakseen! Kyllä ne oppii kun ovat siihen valmiita. Meidän vauva nukahti tissille 1-vuotiaaksi! Oli kiva vieroittaa ja pelätä, että nyt se ei enää nukahda ikinä... Mitään ongelmia ei ollut. Oikeasti, ei mitään! Ja vaikka olisikin, on eri asia huudattaa vanhempaa lasta kuin 3kk ikäistä.

Vierailija

juuri luin vauva-lehdestä kuinka usein vauvojen uniongelmiin on syynä juuri lapsentahtinen imetys. Jos olet juuri syöttänyt ja vauva on syönyt hyvin, jaksaa terve vauva odottaa 2-3 tuntia syömättä. Tällä välin tissitkin ehtivät täyttyä ja vauva saa kunnollisen aterian seuraavalla kerralla. Jos imetät tunnin välein, vauva ei ehkä ota kun huikat kun ei oikeasti ole vielä nälkä ja tämä johtaa taas siihen, että vauva syö hetken päästä uudelleen ja taas huikat -> pian nälkä....Huudattaa ei kannata, mutta vastasyntyneenkin voi opettaa nukahtamaan ilman tissiä eikä siihen tarvitse liittyä huudattamista. Opetat vaan siihen, että nukkumaan voi mennä vaikka olisi hereilläkin. Lasket sänkyyn ja jos uni ei tule, nostat syliin ja taas lasket ja taas nostat. Ei tarvitse huudattaa. Meillä oppi muutamassa päivässä ja ihan vastasyntyneenä. Eikä ole ollut uniongelmia, koko yön oppi nukkumaan 3 kuukautisena.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat