Onko täällä muita infektiokierteessä olevien lasten äitejä?

Vierailija

Miten olette jaksaneet tätä vuodesta toiseen? Milloin on helpottanut? Ja ennen kaikkea oletteko uskaltaneet hankkia toisen lapsen, vaikka esikoinen sairastaisikin jatkuvasti? Itsestä tuntuu, että jaksan hädin tuskin tämän yhden koko ajan sairastelevan lapsen. Olen todella väsynyt niin fyysisesti kuin henkisestikin. Jatkuva valvominen alkaa tuntua enkä saa enää nukutuksi edes silloin, kun lapsi nukkuu rauhassa ja on terveempi. Eikä mitään loppua näille sairastamisille näy =( Kohtalotovereita?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Onkohan se 77 ¿ ja risat kuussa. Saimme lääkäriltä lausunnon, jonka perusteella haimme tukea. Hakemukseen pitää sepostella, mitä haittaa sairastelu on aiheuttanut perheelle. Meillä on myös vakuutuksen molemmilla.

Vierailija

meillä lapsi sairastanut puolivuotiaasta asti.nyt 2vuotias ja 25 korvatulehdusta ollu.3kertaa laitettu putket korviin ja kitarisa poistettu.yöt ovat olleet pitkään tosi rikkonaisia.mut kait se joskus helpottaa.

Vierailija

Kun joutuu jatkuvasti kitkuttelemaan parin tunnin yöunilla ja aamulla töihin, niin ei kai sitä ikuisesti voi jaksaa. Meidän lapsi pian 3-vuotias ja aloitti sairastelut myöskin siinä puolen vuoden tietämillä.En ole kyllä edes ajatellut, että voisi hakea jotain Kelan tukea. Milläköhän perusteella sitä sairaan lapsen hoitotukea myönnetään? Meillä on kuitenkkin yksityinen vakuutus, joka korvaa lapsen hoidot ja lääkkeet, mutta voiko siis saada jotain vielä Kelaltakin? Tietääkö joku?Voimia kaikille sairastelijoiden vanhemmille!ap

Vierailija

Esikoinen aloitti oman kierteensä 9kk ikäisenä. Jatkuvasti oli korvatulehduksia, lisäksi saatiin infektioastma. Nyt kierre on helpottamaan päin kesän jälkeen on ollut vain pari korvatulehusta ja parit astmalääketehostukset. Nuorimmainen aloitti oman kierteensä 4kk ikäisenä, tällä hetkellä odotetaan kolmansien putkien laittoa ja kitarisaleikkausta, infektioastma hänelläkin on. Kolmas lapsikin on tulossa. Nyt aion aloittaa 1kk ennen laskettua aikaa syömään gefilus plus kapseleita ja jatkan sitä imettämisen ajan. En tiedä onko siitä hyötyä kolmannen lapsen infektiokierteen alkamista ajatellen, muttei siitä haittaakaan ole.Raskasta on ollut, mutta kyllä se helpottaa..joskus =)

Vierailija

10kk asti jatkuvasti korvatulehduksia,valvotaan ja olaan väsyneitä,varsinkin lapsi,isot nielurisat,siitä vissiin johtuu,ei liiasta hygieniasta,meilläkin useampi lapsi,osalla ei ole ko.vaivoja ollut ja osalla taas korvat vaivannut.

Eletään toivossa että nielurisat leikattaisiin ja lapsikin saisi kunnon yö unet..jaksettava vaan on,lapsi tässä meitä enempi säälittää.

Vierailija

eli kun itse kyselin onko joku hakenut kelan tukea jne... niin jos on vähintään puolen vuoden yhtäjaksoinen infektio kierre ollut tai meneillään, niin voit saada kelasta sairaanlapsen hoitotukea takautuvasti.. taitaa olla noin 50eur/kk...tarviit siihen vaan lääkäriltä todistuksen ja sitten voit lähettää hakemuksen lääkärintodistuksineen kelaan. onhan kelalla aika tiukat kriteerit mutta kannattaa kyllä kokeilla. moni ei nimittäin edes tiedä tästä mahiksesta. kato vielä kelan sivuilta lisä infoa.t. äipsy

Vierailija

Meillä pestään kädet vain noin 2 kertaa päivässä eikä kukaan neljästä lapsesta ole ikinä kipeä. Vastustuskyky on huippuluokkaa. Puolituttu lääkärikin sanoi, että näin on, mutta ei tuollaista asiaa kukaan lääkäri uskalla ääneen sanoa.ELI LIIKA HYGIENIA POIS!

Vierailija

tähän vuoteen mahtuu myös pari virtsatieinfektiota. ensi viikolla korvien putkitus jos auttaisi. kyllä sitä jo kaipailee rauhallisia öitä.. onko muuten kukaan teistä hakenut kelasta sairaanlapsen hoitotukea infektio kierteen vuoksi ja oletteko sitä saaneet ja jos olette/ette ole millaiset olivat perustelut??? pitäisi nimittäin omia hakemuksia laittaa ja kokeilla onnea.voimia kaikille " infektio-perheille" .... =)t. äipsy

Vierailija

eikä loppua näy. Korvatulehdukset ehkä sentään helpottavat, kun saadaan tai joudutaan laittamaan putket korviin. Meillä on vaan ollut riesana myös keuhkoputkentulehdukset ja kasvun viivästymä ja kaikkea muutakin.Meillä sairastelija on kuopus.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat