SEITIFILEEN panerointi?

Vierailija

mites te paneroitte kalaa? Ois pakkasessa Finduksen deitifileitä ja pitis saada ne lapsille maistumaan. Mielellään ihan määrät mitä mausteita laitetaan, ohjeet joissa ripaus sitä ja tätä ei onnistu multa :/



kiittäen ja kumartaen kalavinkeistä! Miten muuten noita voisi laittaa?

Kommentit (1)

Vierailija

Sitruunaseitifileet

4 annosta



400 g pakasteseitiä

leivitykseen:

1 sitruunankuori

1 dl korppujauhoja

1 tl suolaa

1/ 2 tl sitruunapippuria

1 muna

paistamiseen:

1 rkl voita

1 rkl öljyä

Nosta pakastekala hetkeksi aikaa sulamaan. Pese sitruuna huolellisesti. Raasta sitruunankuori hienolla terällä ja sekoita lautasella sitruunaraaste, korppujauhot ja mausteet. Leikkaa raastettu sitruuna viipaleiksi. Riko toiselle lautaselle munan rakenne rikki. Leikkaa kalasta haluamasi kokoisia paloja. Kääntele palat ensin munassa sitten jauhoseoksessa. Paista kalapaloja sitruunaviipaleiden kanssa kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi noin 5 minuuttia per puoli. Tarjoile tilli-perunapaistikkaiden kanssa. VINKKI: Panerointi pysyy kaloissa paremmin, kun ne saavat hetken aikaa seistä leivityksen jälkeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat