Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lyhyesti: Minkä ikäinen lapsesi ja mitä ja millä leikkii???

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

traktoreista, kuorma-autoista, isoista pehmoleluista joita voi kanniskella ympäriinsä. Myös kuvakirjojen katselu on kivaa, enää ei tartte olla edes läppiä että viihtyy.Mutta traktorit on parhaita. Tänä aamunakin ensi töikseen osoitti hyllyllä olevaa traktoria ja sanoi mun drindri.

Vierailija

Liekkii nukeilla ja astioilla. Nyt on alkanut isot legot kiinostaa. Palapelejä tekee ja tykkää soitella koskettimilla. Lukee jonkun verran ja kuuntelee kun hänelle luetaan.

Vierailija

Leikki legoilla, tekee palapelejä, soittaa leikkikitaraa, tekee hiekkalaatikolla kaivurilla " hommia" , ajaa pyörällä, piirtää, leikkii muumihahmoilla, halii nalleja, leikkii äidin ja isin kanssa lattialla peuhuleikkejä ja leikki tietenkin autoilla.

Vierailija

barbeilla,poneilla, kaikilla pikkueläimillä,nukeilla, nukkekodilla.Pelaa palapelejä ja lautapelejä,askartelee, piirtelee.Ulkona pyöräilee,rullaluistelee,leikkii palloleikkejä,kiipeilee kiipeilytelineellä.Roolileikkejä;kotia,kissaperhettä,lintuperhettä,kauppaa,kampaajaa jne.

Vierailija

reilu 4v: leikkii kaikilla samoilla plus leikkihevosetYhdessä leikkivät roolileikkejä, pienempi osaa olla " vanha mummo" , ottaa jonkun prinsessan valtikan ja käyttää kävelykeppinä, päässä huivina nuken peitto ja leikkikäsilaukku matkassa. Isompi on sitten vaikka hevonen tai vaikka kaupan kassa tms.

Vierailija

leikkii kaikella minkä käsiinsä saa paitsi hänelle tarkoitetuilla leluilla ;) eli kännykät, kaukosäätimet, sähköjohdot, telkkarin/tietokoneen napit. Vessapaperin pureskelu, lehtien pureskelu, huonekasvien syöminen, taaperokärrien työntely, kenkien syöminen eteisessä, ne on meijän neidin rakkaimmat harrastukset! Leluja on rinsessalle ostettu mutta ykskään ei kiinnosta...:)

Uusimmat

Suosituimmat