Teettekö oikeasti miehesi kanssa jotain merkityksellistä yhdessä?

Vierailija

En tarkoita sitä, että joskus harvoin viedään lapset hoitoon ja sitten leffaan ja syömään. Vaan oikeasti, puuhasteletteko asioita yhdessä (no joo, seksiä lukuun ottamatta ;-D)? Onko teillä yhteisiä harrastuksia? Näettekö vaivaa sen eteen että teette asioita yhdessä?

Kommentit (14)

Vierailija

Kun mun mielestäni _oikeasti merkityksellistä_ on juuri se, että pyöritetään arkea yhdessä ja siinä sivussa onnistutaan huomioimaan toisemme ja keskustelemaan asioista. Kahdenkeskinen " laatuaika" , jos sellaista järjestyy, on vain plussaa siinä ohessa, mutta se ei ole se syy, miksi olemme yhdessä.

Vierailija

Ei edes niitä arkipäivän asioita. Ei käydä myöskään koskaan kahdestaan missään. Kumma kyllä, mutta seksiä harrastetaan vielä yhdessä - harvoin tosin.

Vierailija

ja onhan se usein vaivannut..No kun lapset on nyt pieniä, niin eikauheasti ois kyl mahiksiakaan..Mut erilaisia ollaann.no onneksi kuitenkin niitä lapsia yhdessä hoidetaan.

Vierailija

Tehdään remonttia, kesäloma aherrettiin yhdessä autotallia rakentamassa. :)

Ruokaa laitetaan yhdessä, tehdään pihatöitä, mökkeillään, käydään kalassa (tosin nyt ei olla remontilta ja vauvan hoidolta ehditty)

Siinä kai ne tärkeimmät tuli...

Vierailija

kaikki aikahan me ollaan perheenä, varsinkin kun ei koskaan olla kahdestaan, vaan 365 päivää lasten kanssa. Kivaahan se olisi se kahdenkeskinen aikakin, mutta meillä nyt on sellainen 25 vuoden ajanjakso elämässä, että se ei ole mahdollista,

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat