Kuinka paljon teillä katoaa lasten vaatteita päiväkodissa?

Vierailija

Ja miten olette ongelman ratkaisseet? Kun ei nimikoinnitkaan tunnu auttavan, nimikoituja lapsensa vaatteita saa metsästää muiden lasten koreista ja naulakoista kuin pikkurikollinen (kyse alle kaksivuotiaasta, joka ei itsenäisesti vaatteita vaihtele päiväkodissa eikä vie niitä paikoilleen).On juteltu, mutta ei tunnu auttavan enkä toisaalta viitsisi nostaa rähinää tästä ja saada veemäisen niuhon mainetta. Harmittaa vaan, kun jotain vaatetta katoaa jatkuvasti eikä välttämättä enää löydy.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

hieman vanhempi lapsi tarvitsee ja haluaa jo muutakin sosiaalista kontaktia kuin omat vanhemmat :) (nyt puhutaan 4-vuotiaasta lapsesta)itse ainakin olen tyytyväinen, että lapseni lähtee iloisena aamulla tarhaan ja odottaa aina innolla jo etukäteen leikkejä kavereiden kanssa. Paljon mielummin näin kuin itkuiset ja hankalat aamut.....Ei se vähennä tärkeyttäni ja merkitystäni lapsen elämässä :) Tottakai ne omat vanhemmat ovat ne tärkeimmät ihmiset, mutta se että lapsi viihtyy ja voi hyvin tarhassa ei vähentäne vanhempien merkitystä?

Vierailija

mutta silti niitä saa välillä hakea kissojen ja koirien kanssa. Osa on palautettu niin pitkän ajan päästä, että ovat jo menneet pieneksi. Uskon että jotkut vanhemmat ovat epärehellisiä, ja vievät sekaantuneita vaatteita kotiin.

Vierailija

Joskus on joku rukkanen kadonnut ja löytynyt parin päivän päästä tai saappaat menneet vahingossa väärälle omistajalle, kun on ollut kahdet samanlaiset, mutta palautuneet seuraavana päivänä.

Vierailija

kun taas se, että lapsi lähtee mielellään aamulla tarhaan merkitsee sitä, että se hoitopaikka on lapselle tärkeämpi kuin omat vanhemmat??selitähän hieman tarkemmin tätä loistavaa ja kaiken avartavaa logiikkaasi!

Vierailija

Monilla on paljon kirpparilta ostettuja ja serkuilta saatuja vaatteita. Kaikki eivät tunnu edes muistavan, millaisia vaatteita omilla lapsilla on ja mikä nimi niissä lukee.

Vierailija

Tätä meillä sattuu todella paljon. En käsitä, miksi asiaan ei saada mitään muutosta vai tapahtuuko tätä vain meille, kun ilmeisesti kukaan muu vanhempi ei ole asiaan puuttunut (?)Siis ymmärrän, että kukaan ei voi muistaa, mikä sukka kuuluu kenellekin, mutta jos on nimi vaatteessa, täytyykö se silti hakuammunnalla tunkea vain jonkun lapsen tavaroiden sekaan? Eikö sitä voi LUKEA siitä vaatteesta? Ei luulisi vaativan liikoja.

Vierailija

pieni, yksityinen päiväkotijoka muutenkin ihana paikka :)kenen muun lapsi herää joka aamu iloisena rallattelen kun iloitsee hoitoon lähdöstä?????

Vierailija

Tämän vuoksi laitan tarhaan lapselle yleensä vähän huonompia vaatteita ainakin reppuun vaihtovaatteeksi. Päälle uskallan pukea parempiakin, sillä yleensä niitä ei ole tarvetta vaihtaa päivän aikana.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


pieni, yksityinen päiväkotijoka muutenkin ihana paikka :)kenen muun lapsi herää joka aamu iloisena rallattelen kun iloitsee hoitoon lähdöstä?????

Vierailija

Mihin ihmeeseen ne muka katoaa? Itse olen kyllä ollut päiväkodissa töissä ja sinne kertyy vuodessa iso pino vaatteita, jotka eivät ole kenenkään. Niitä sitten ripustellaan näkyvään paikkaan ja tyrkytetään ihmisille, mutta eivät enää muista millaisia villasukkia se anoppi on heidän lpsilleen kutonut, eikä nimiäkään ole.

Vierailija

En käsitä, mihin mustaan aukkoon ne oikein siellä uppoavat, kun katoavat kuin pierut saharaan eikä kukaan ole nähnyt niitä koskaan, kun kysyy hoitajilta.Jossain siellä päiväkodin perukoilla täytyy olla suunnaton mystinen halli, joka on täynnä pientä paitaa ja sukkaa =)ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat