1-v:n hysteriaa hipova lääkäri kammo=(

Vierailija

Lapsemme on ollut aina kova vierastamaan ja jouduimme lähteä lääkäriin korvien takia. Varattiin aika yksityiseltä, sillä ajattelin että tulee " pehmeämpi" lääkäri käynti. Lääkäri olikin kiireisen oloinen ja vaikka sanoin, että lapsi vierastaa kovin, älä tule liian tuttavallisesti lähelle ja ole niin kuin et lasta näkiskään, niin hyvin kovaäänisesti puhui ja kylmällä äänellä. Itku alkoi samantien. Jouduin sit vielä pitää kovasti kiinni, että saatiin korvat katottua. Niin kamlasti lapsi huusi, että meinasi itkuunsa tikahtua. sanoin, että nytpä pidetään taukoa, että saa raukka vähän vetää henkeä ja rauhoittua. Lääkäripä siitä kimmastui ja veti minut kädestä takaisn istumaan,että saadaan tutkittua!!! Oli kyllä tosi törkeä lääkäri! ja olevinaan lastenlääkäri. No tämän käynnin jälkeen jopa neuvola käynnit ovat olleet pelkästä kättelystä loppuun asti hysteeristä rääkymistä (pituus mittauksetkin meni ihan vituralleen, kun lapsi vääntelehti niin kovasti). Voiko täämöseen auttaa mikään muu kuin aika?

Kommentit (3)

Vierailija

Minä en välttämättä yksityiselle enää edes vie (riippu tietty vaivasta), meidän tk:ssa on tosi hyvät lääkärit ja esim.korvatulehdukset hoituu hyvin.

Vierailija

Poikamme oli vauvana todella kova vierastamaan ja sitten 1-vuotiaana joutui sairaalan seurantaan kehitysviiveen takia. Lääkärikäynnit olivat todella kamalia kaikille osapuolille. Poika oli aivan hysteerinen, ei olisi antanut lääkärien koskea itseensä ollenkaan ja fysioterapiakin piti lopettaa, sillä se ei yksinkertaisesti onnistunut pojan itkun takia. Aika on kuitenkin auttanut: ikää hänellä on nyt kolme vuotta ja hän todella pitää nyt lääkärikäynneistä, on aina innoissaan menossa lääkärille eikä pelkää yhtään. Kehityskin on nyt normaalia!

Vierailija

Röntgenhoitajalta meni hermot kun poika ei yksin (!) suostunut istumaan laitteen edessä paikallaan. Pidettiin taukoa ja vähän ajan kuluttua tuli toinen tosi lempeä hoitaja joka antoi pojan istua isänsä sylissä kuvauksen ajan ja sai rohkaistua pojan pysymään pelkäämässään laitteessa kiinni sen aikaa että kuva saatiin otettua. Jotkut vaan osaavat käsitellä lapsia - myös pelkääviä. Toisilla sitä taitoa ei ole.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat