Apua! Rv 29 ja abortti edessä! Mies jätti

Vierailija

ja läksi toisen matkaan. En MITENKÄÄN voi, enkä halua pitää lasta, koska vihaan sitä yhtä paljon kun miestäni. En todellakaan voi antaa adoptioon, se häiritsisi koko loppuelämän.

Missä ihmeessä saisin tässä raskauden vaiheessa abortin ja millä keinoin?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

jospa tästä tulisi aihevapaan ensimmäinen asiallinen aborttiketju! :)olen kyllä myös ihmetellyt pitkään tuota rv12 rajaa. suurin osa keskenmenoista tapahtuu ennen rv10. rv10 eteenpäin lapsi jopa liikkuu! tuo nykyinen 12rv raja perustuu niin iänkaikkisen vanhoihin tietoihin (kuten että sydän alkaa lyömään vasta kolmannella kuulla kuten 90 luvun alussa luultiin)

alkaisi olla korkea aika korjata noita rajoja.ja vielä, kun kerran keskenmenon ja synnytyksen raja on nykyään rv22, miksi ihmeessä aborttimahdollisuus on rv24 asti? eikös sekin olisi reilua laskea kahdella viikolla?

Vierailija

Tuossa vaiheessa ei sinulla taida olla muuta tietä kuin synnyttää lapsi ja antaa sitten pois.Toisaalta taas voisi ajatella asiaa sitenkin, että vauvasi on ihan oma ihmisensä eikä pelkkä miehesi jatke. Eli hän voisi olla sinulle myös rakas..

Vierailija

syntymätön lapsesi on myös osa sinua, sinä olet myös osa häntä. Hän on riippuvainen täysin sinusta ja ennen kaikkea hän on SYYTÖN kaikkiin negatiivisiin tunteisiisi!! Ei hän ilmasta tai " pyhästä hengestä" ole saanut alkuaan. Jos olet nyt tullut katumapäälle vain ja ainostaan sen takia, että mies on lähtenyt lätkimään, niin eipä ole sulla elämän prioriteetit oikein kohdallaan. Sinä ja lapsi tulette pärjäämään, jos vain niin haluat. Älä nyt vain vahingoita syntymätöntä lastasi millään tavoin, hän ei ole sitä ansainnut. Pidä huoli hänestä loppuraskaus ja anna sitten adoptioon, jos et häntä enää silloin halua. Lapsellasi on oikeus elämään! Sinä olet sen hänelle antanut, mutta sinulla ei ole oikeutta sitä häneltä riistää!

Vierailija

etteikö maailma kantais päällään kaiken maailman tallaajia =)Mutta eikös noilla viikoilla varmasti jossain maassa abortin saa - ainakin laittoman.

Vierailija

Mutta mä en vaan usko, että kukaan teinikään kuvittelee saavansa abortin noilla viikoilla. Suurin osa teineistä, jotka raskaaksi tulee (vahingossakin), osaavat etsiä netistä hirmu määrät tietoa... Puhumattakaan aikuisesta ihmisestä.Voisin uskoa, että joku mies voisi kuvitella että rv 29 voi saada abortin, mutta ei yksikään raskaana oleva nainen ;))

Vierailija

Eikös abortti viimeistään pidä tehdä ennen raskausviikkoa 24, ja silloinkin pitää olla joku tosi hyvä syy, esim. vakava vammaisuus ym. Millään sosiaalisilla syillä tuskin tuohonkaan aikaan (ennen rv 24) enää aborttia saa, ei ainakaan tuosta noin vaan automaattisesti, jos vaan mielensä muuttaa lapsen suhteen ;) Kyllä niitä sosiaalisia syitä olisi kannattanut miettiä ennen rv 12, eikä rv:llä 22 esim. lähteä miettimään, että en mä taida tätä lasta pitääkään, kun ei mulla ole rahaa...Onhan se aivan sairasta, että toisten pikkukeskoset syntyy rv 23, taistelevat henkensä puolesta ja ovat teho-hoidossa, ja samaan aikaan samassa sairaalassa saatetaan abortoida saman ikäinen lapsi...

Vierailija

Mutta yhtä kaikki... Ei sitä aborttia saa enää kovin isoilla viikoilla sosiaalisinkaan syin. Voisin kuvitella että EHKÄ sosiaalisin syin voivat myöntää muutaman viikon heitonkin tuohon rv 12 rajaan verrattuna.Tuntuu vaan tosi kamalalle, muistan kun itse kävin esikoista odottaessa rv 15+1 ultrassa. Siellä näkyi ihan selvä vauva, sillä oli selkäranka, kädet, jalat, sormia, varpaita jne. Se oli niin selvästi vauvan näköinen, että uskomatonta että sellaisiakin abortoidaan. :-/

Vierailija

joskus viikolla 13 toinen käveli kohdun seinämää pitkin ylös, kunnes aina tipahti takaisin alas.. ja toinen polski ja jumppasi ihan innoissaan ympäri kohtua.Vaikka abortti on mielestäni käytännössä aina murha (suunniteltu toisen ihmisen hengen riistäminen), ymmärrän sen kuitenkin joissain tilanteissa. AP:n tilanteessa suosittelisin adoptiota, jos lapseen kohdistuvat tunteet heittelevät tuolla lailla laidasta toiseen..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat