ristiäiset viikon kuluttua ja nimi vielä hakusessa...appuu!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Aadan siskolle nimeä vielä mietiskellään. Nimellä varustetut lautasliinatkin on jo tilattu nimellä Saga Sofia Aurora, jotenkin vaan alkoi tuntua, että onko se sittenkään se OIKEA nimi pienokaiselle!!! Olisiko Alisa Saga Aurora parempi?? Mitä mieltä olette vai tuleeko mieleen jotain ihan muuta? Yksi vaihtoehto oli myös Odessa Saga Aurora. Aurora nimeä olemme kuitenkin kolmanneksi nimeksi ajatelleet.

Kommentit (12)

Vierailija

Saga ja Aada sopii oikein kivasti sisaruksille. ja tuo on ihan miten haluaa yhdellä tai kahdella a:lla (tietty saattaa joutua selittämään aika usein)-mutta hyvän eteen on valmis tekemään töitä ;=), kahdella A:lla on harvinaisempi, jos sillä on mitään väliä. minusta saga/Saaga kivempi ku Alisa, Alisa yleisempi?

Vierailija

Alisa Saga Aurora olis mun ykkösvalinta.

Mutta se Saga Sofia Aurora on myös kaunis. Kirjoittaisin sen myös kahdella aalla.

Lautasliinojen kohdalla kaksi aata ei haittaa, tulisi yksi " ohjelmanumero" lisää, kun selität sen yhden aan sinne olisää =)

Vierailija

odessa saga aurora.sofia on mielestäni jo kaikilla,mutta jos kerran olette aikoinaan nimen päättäneet niin miksi sitä vaihtamaan??saga sofia aurora on ihan kaunis=)

Vierailija

Aada ja Saaga olisi erittäin kaunis pari, ja minusta ehdottomasti vaihtoehdoista sopivin!Myös Alisa on kiva, mutta paljon yleisempi kuin Saaga. Ja ehdottomasti Saaga kahdella aa:lla, Aada&Saga tuntuu hyvin epäloogiselta (tai pitäisikö kirjoittaa epälogiselta?) ;). Myös Aurooran kirjoittaisin kahdella oolla.Sofia on ihan okei, mutta melko suositusta nimestä on siis kyse kuten tuli ilmi. Minäkin heitän kehiin pari mustaa hevosta: Sonja, Stella, Sohvi, Sointu, Saima, Selma, Sylvia, Fiia.Näin;

Saaga Stella Auroora

Saaga Sonja Auroora

Saaga Sointu Auroora (oih!)

Saaga Fiia Auroora

jne

Vierailija


Minä pitäisin Sagan etunimenä. Se on kaunis ja naisellinen, ja näistä harvinaisin myös. Sopii oikein nätisti Aadan kanssa. Kahdella aa:lla olisi ehkä vähän loogisempi, kun isosiskon nimessäkin on se tupla-aa. Mutta Saga on kyllä todella hyvin kaunis kirjoitusasu... Sen sijaan sen Sofian unohtaisin ja jättäisin pois. Se on niin yleinen, että valitettavasti alunperin kaunis nimi on todella kokenut inflaation minusta. Laittaisin sen sijaan toiseksi nimeksi joko kauniin Alisan tai miksipä ei sen Odessan.Saga Alisa Aurora

Saaga Alisa AuroraSaga Odessa Aurora

Saaga Odessa AuroraNäistä suosikkini on harkinnan jälkeen Saga Alisa Aurora.Entäs musta hevonen Alise tai Elise?

Saga Elise Aurora

Saga Alise AuroraPS. Älä niistä lautasliinoista välitä, jos täytyykin tehdä uusi tilaus. Tärkeämpää on, että tyttö saa parhaan nimen, koko iäkseen :o)

Vierailija

Mutta, mutta =) Ekanakin mä kirjoittaisin tuon Saaga, kun Aadakin on Aada eikä Ada. Toisena näistä kuitenkin miettimistäsi nätempi on Alisa. Aada ja Alisa... =)

Vierailija

on ihana nimi. Ehkä itse kirjoittaisin kahdella aalla, mutta muuten en nimeä muuttaisi. Olkoon Sofia kuinka yleinen hyvänsä, ei se nimeä huonoksi tee!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat