KERÄTÄÄS TÄHÄN NÄITÄ FIKSUJA AV:N HELMIKOMMENTTEJA!

Vierailija

Ketjusta jossa ap kertoo että inhoaa näitä isänpäivä galluppeja ym...

ja kaikkien muiden pitäis siis siksi olla asiasta hiljaa, jos sun miehes potkas tyhjää?Muita yhtä viisaita!!??

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Hyi helvetti...Ihanko tosissanne pidätte talossa sekä vauvaa, että koiraa? Hyi helvetti. Koirahan on ELÄIN!!! Ja se voi tehdä mitä tahansa. Tuosta " pienestä näykkäisystä" ei ole pitkä matka siihen, kun koira puree vauvaltasi käden irti tai repii naaman tunnistamattomaan kuntoon tai puree kaulavaltimon auki... haluatko, että jatkan listaa?Nyt mietit tosi tarkkaan, että kumpi SULLE on tärkeämpi, vauva vai koira, ja sitten teet ratkaisun.Minä tappaisin koiran vaikka itse, sillä rakastan lapsiani. Piste ja loppu.

Vierailija

Sinä se ääliö taidat tosiaan olla! Ap nimenomaan viestitti että tämä " potkaisi tyhjää" kommentti oli hänen mielestään ala-arvoista keskustelua. Sisälukutaito on todella hukassa tällä palstalla!

Vierailija

Siis väännänkö ap:n kysymyksen rautalangasta? Tähän ketjuun olisi siis tarkoitus kerätä LAINAUKSIA typeristä kommenteista joita on ollut muissa ketjuissa! Ei nämä ole omia kommentteja! Joko meni jakeluun?

Vierailija

Tässä toinen esimerkki...

Idolsin ketju jossa sen eri maassa(mikä sitten onkaan)syntyneen pojan syntymämaata spekuloidaan...ja yks kommentti oli...on juuri aasialaisen homon näköinen

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat