Minkäslaisia puremia ne lintukirput jätää ja eleleekö moinen öttiäinen koko Suomen alueella?

Vierailija

`Lapsella nimittäin punaisia kutiavia näppyjä olkapäillä ja niskassa, ei kuumetta, mutta kuulemma kovasti kutiaa. Mietin vaan, että uskaltaako lasta viedä iltapäiväkerhoon laisinkaan... Näppyjä ei ole kasvoissa eikä rintaa alempana.

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä joka keväinen ongelma, asutaan joen rannassa ja lähellä muuttolintujen " leväydyspaikka" . Pyykkiä ja petivaatteita ei voi kuivata/pitää ulkona. Kortisoni voide lievittää kutinaa.

Vierailija

Älkää tuoko varastoista tavaraa sisälle taikka pihalta. Jos tuotte niin peskää ne taikka tehkää tosi perusteellinen tarkastus ettei niitä kirppuja pääse sisälle! Tummat kirput on saaneet ruokaa, verta mutta sellaset haaleat tekee kuolemaa. Myrkyttäkää pariin kertaan asuntonne perusteellisesti etenkin lattialistat. Vaihtakaa useasti lakanoita jne. Netistä löytyy paljon ohjeita ja tietoa.

Vierailija

Hoida lapsesi kutinaa. Lintukirpun aiheuttama ihottuma kutisee pahemmin, kuin mikään hyttysen pisto ikinä. Tyttäreni kynsi itsensä verille viime keväänä mummolassa, kun yöllä oli alkanut kutista. Kutina voi kestää viikon tai parikin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat