Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras siivousvälinehankintasi ?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänä vuonna olen päättänyt hyvissä ajoin hoitaa joulu- ja muut suursiivoukset kuntoon, kun kerrankin pitäisi olla aikaa näin kotona ollessa. Virittäydyn tässä siis vähitellen tunnelmaan ja huomaan, että tuo vanha moppikin pitäisi vähitellen vaihtaa uuteen, mutta mainoksia satelee ja välineviidakko on huikea. Käytössäni useamman vuoden vanha Sinin monitoimimoppi, jolla parketit pyyhitty ja on sinänsä ollut ok, mutta esim. yhteenkään mikroliinaan en ole vielä investoinut. Suosittele jotain hyvää hankintaasi olipa se sitten lattiaan, kaakeleita, peilejä/ikkunaa, pölyjä tai mitä vaan varten ! Mukavinta olisi tietysti saada siivooja tai jotain siivousvimman sytyttävää seerumia muille perheenjäsenelle, mutta kuulisin mielellään siis ihan arkisestakin työvälineestä jolla homma oikeesti helpottunut. Hyvästä olisin valmis maksamaan vähän enemmän ja en mielellään kovin montaa eri välinettä/ainetta haalisi tänne pieniin tiloihin.

Kommentit (11)

Vierailija

Siinä se on kyllä kätevä, kun ei tarvitse vettä ollenkaan.Lattiat imuroimme, kun hiekkaa ja muuta suurempaa roskaa

on kuitenkin enimmäkseen ja pölyä vähemmän. Parketit

pesemme tarpeen mukaan Kiillon tai Jonsonin parkettipesuaine-

seoksella ja nihkeällä liinalla.Erinomaisen hyviä ostoksia ovat kuitenkin Meleco-ihmesieni

ja Wario-puhdistekiviaine. Ensimmäinen tehoaa tahroihin

ja toinen likaan kylppärissä ja keittiössä.http://www.wariotrading.fi/Kumpaankin olen aivan " hullaantunut" . :)

Vierailija

Lisäksi olen hurahtanut suihkupulloon, johon lantraan itse laimean toluliuoksen.

Sitä sitten suihkaisen aina sinne ja tänne keittiössä sekä kylppärissä - roskikset, biojäteastia, tiskipöytä, työpöydät, vessan lavuaari, suihku, wc-pöntön pinnat...

Vierailija

Swiffrin duster,aivan ehdoton pölyjen pyyhintään.

Taikasieni sitkeään likaan herkissä paikoissa

Saippuavilla sitten rankempaan siivoamiseen

Vim cream aivan ehdoton tehopuhdistaja

sumutinpullossa aina mieto tolu lios yleissiivoukseen.

Näillä selviää jo:)

Vierailija

Täältä on tullut hyviä vinkkejä, (mikrokuituliinat ovat ehdottimia minustakin) mutta sellaiseen kylpyhuoneen pikasiistintään minusta ylivetoja ovat kertakäyttösiivouskosteuspyyhkeet (mitä lienevät oikealta nimeltään). Ovat siis samanlaisessa pakkauksessa kuin vauvojen peppupyyhkeet. Niillä saa putsattua esim. esikoisen hammastahnatahrat tai roiskeet vessanpytyn ympäriltä jne. ja toimituksen jälkeen pyyhkeen voi heittää roskikseen...

Vierailija

siivoukseen: imuroinnin jälkeen (kun pöly on laskeutunut) pyyhimme lattian lastalla, mihin on kiinnitetty tomuliina. Todella helppo ja vaivaton.

Noin kerran kuussa pyyhimme parketin nihkeällä mopilla.

Vierailija

Kiitos näistä, aion kokeilla. En ole mikään siivousintoilija, mutta perussiistinä tykkään, että koti pidetään. Lisävinkkejä otetaan siis ilolla vastaan :)

Vierailija

Ehdottomasti paras siivousystäväni on Twinner-imurisuutin. Kertakaikkisesti kyllästyin normaaleihin imurisuuttimiin, joiden harjasten kanssa piti temppuilla ja kivet kulkeutuivat nurkkiin. Investoin twinneriin, jossa ei ole harjaksia ollenkaan ja imee roskat suoraan paikaltaan, ei naarmuta lattioita ym... Erittäin hyvä. Messuilta ja joistakin sisustus-rautakaupoista...

Vierailija

En todellakaan uskonut sen tehoon ja siksi en sitä itse ostanut, mutta kun sain taikasienen äidiltäni niin tietty sitä kokeilin.

Uskomatonta miten yhdellä pyyhkäisyllä lähtee esim. takkaluukusta noki, ovista lasten mustat ja rasvaiset sormenjäljet. Ja ilman vahvoja pesuaineita tai kovia hankaamisia.

Perustuu ilmeisesti superhyvään imutehoon.

Sieni ei ole älyttömän kestävä, mutta todellakin hintansa arvoinen.

Vierailija

kuten juuriharja jalan alle ja sillä tavoin hinkkaamalla vessan lattiat saa tosi puhtaiksi. Pysyy kaakelien saumat valkoisina. Pesuaineeksi riittää tavallinen astianpesuaine.Keittiön kaakelit saa puhtaiksi vaikka vanhalla vihannesharjalla ja Fairylla.Mikrokuituliina on hyvä pölyjen pyyhkimiseen.Vierailija

Parkettien pyyhkimiseen, pölyjen pyyhkimiseen, suihkun kaakeleiden jynssäämiseen, lika irtoaa tosi hyvin eikä tartte mitään erikoisaineita. Ja ne on helppo siivouksen jälkeen puhdistaa vain huuhtelemalla, mutta usein heitän ne pesukoneeseen, sitten on taas mukava siivoilla puhtailla liinoilla. Imuria en enää käytä makuuhuoneissa ollenkaan, pyyhin vain lastalla ja mikrokuituliinalla pölyt pois. Tulos on raikkaampi kuin imurilla. Eteisestä ja muualta täytyy kyllä ottaa imurilla hiekat ja roskat. Mutta että suosittelen liinojen uusimista!

Uusimmat

Suosituimmat