Mites nyt suu pannaan lintuinf. epäilijät! katoitteko 45min.!

Vierailija

Kyllä se on vaan totta että se tulee tännekkin. Siinähän sanoittiin että se on vaan ajan kysymys. Just oli miehenikin töissä puhetta varajärjestelmistä..Miten aiot varautua?Lääkkeitä pitäis ainakin käydä ostamassa. Ne loppuu pian. Ja varmaan varata ruokaakin. Kamalaa kyllä.

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tekisitte edes lapsienne tähden. Ette te sit voi kauppaan lähteä kun se on täällä. Tarttuu varmasti jossain kaupassa! Tuhannet kuolee. Minä ainakin teen kaikkeni etten se ole minä eikä lapseni.

Vierailija

Että onhan tätä jo pitkään ollut. Hullun lehmän tauti saatiin hienosti kuriin, että eiköhän tämäkin. Hyvä vain kun valtio varautuu lääkkeillä ja rokotteilla (sitten kun on valmis). Eiköhän ole eri asia asua kehitysmaissa taudin iskiessä kuin suomessa.Vierailija

Varaudun henkisesti ja ostan varastoon ruokaa. Ei siitä ole mitään haittaa, kyllä se ruoka tulee syötyä pois kumminkin. :)Parempi olla tosissaan asian suhteen kun heittää vaan läppää!

Vierailija

Ja väärin, mulla ON 2 lasta ja juuri heidän takiaan en ala itseäni rääkkäämään tuolla ajatuksella että " oih, nyt pitää mennä kellariin ettei sairastuta!"Kuten jo joku aiemmin tuossa sanoikin siitä hullunlehmäntaudista niin olen hänen kanssaan samaa mieltä! Asun yhdellä niistä paikkakunnista missä eräällä tilalla TAPETTIIN KAIKKI lehmät kun epäiltiin kys. tautia, ja kappas, niin kävi että tila leimattiin lopullisesti saastuneeksi vaikka YHTÄÄN sairasta lehmää ei löytynyt!Kuolema tulee ennemmin tai myöhemmin, luonnollisesti, syöpänä tai vaikka sitten lintuinfluenssana. Kaikkihan täältä lähtee aikanaan!t.13

Vierailija

Lintuinfluenssan uhka on todellinenJoko sinun työpaikallasi on suunnitelma sen varalta, että joka kolmas tai joka neljäs sairastuu äkillisesti useiksi viikoiksi?Lintuinfluenssan uhka on nimittäin todellinen. Tiedemiesten mukaan on ajan kysymys, milloin linnusta ihmiseen siirtyvä virus oppii tarttumaan ihmisestä toiseen. Silloin liikkeelle voi lähteä influenssapandemia, joka saattaa surmata miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Tässä toinen linkki:http://www.stm.fi/Resource.phx/publishing/documents/4820/index.htx

Vierailija

Pitääks sun jotenki pönkittää sitä omaa touhua sillä että vouhkaat täällä asiasta? Eiks se riitä että sä oot varautunu ja sillä selvä, mitäs tänne tulet vouhottaan?!?

Vierailija

Ilmeisesti sinulla ei ole lapsia.. Toivottavasti teet jotain ennenkun on liian myöhäistä.Kyse on siitä että kannattaisi varautua jo. Te ette näytä käsittävätn että kun se tieto tulee telkkarista niin tulee myös tieto että yleisillä paikoilla ei kannata kuljeksia.. Pare olla kotona. Ja kotia voi jäädä jos on esim. varastoinut ruokaa yms. Koulut ja kaikki suljetaan!Kun se tulee tänne, meistä joka toinen ainakin sairastuu. Moni meistä kuolee. Ja se on totta ei mitään keksittyä. Vaikka koko lintuinf. ole vielä " olemassa" niin on sanottu jo monissa uutisissa yms. että se on vaan ajan kysymys! Ja eilisessäkin 45min. käskettiin yrityksiä esim. varautumaan tulevaan. Meidän olisi syytä varautua ja miettiä miten sitten toimia kun yli puolet suomenkansasta on poissa töistä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat