Playa de Americas+ 1v:n ruoka?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moro!

Tiedän että kanarialla jossain saa nestlen purkkiruokia yms mutta löytyykö Americasista? Mites vellit yms? Ruokaohjeita kaivattas kovasti tulevaan matkaan pullopojalle..

Kommentit (5)

Vierailija

Americasista löytyi kauppoista lasten purkkiruokia. Hedelmäsoseet olivat erinmakuisia kuin Suomessa ja osa soseista ei maistunut 1 1/2 vuotiaille. Muita purkkiruokia emme ostaneet. Velleistä en osaa sanoa. Meillä oli puurojauheet mukana.

Vierailija

ja jos muitakin kuin ruokakokemuksia jollain niin ottasin vastaan. Matkaan lädössä mukaan siis 2 v taapero, jolla virtaa riittää. Onko uimarannat millasia ko paikassa, siis uskaltaako ton ikäsen päästää uimaan mereen? Löytyykö leikkipuistoja muualta kuin hotelleista? Saako muiden hotellien leikkipuistoissa vierailla jos ei niissä asu?

Vierailija

on 1v:lle montaa sorttia, maku on erilainen kuin suomalaisissa, mutta hyvin maistuivat meidän pojalle. Markettien lisäksi saa apteekeista Kanarialla.Meillä oli yhdellä reissulla vauvapaketti ja rattaat. Omat matkarattaat oli mukana, eikä suotta, paikan päältä saatavat rattaat olivat kiikkerät, pienipyöräiset kevyet kokoontaittuvat rattaat eikä niissä ollut aurinkosuojaa.

Vierailija

joikkuli:

[quote]


Onkohan tällaista vauvapakettia Aurinkomatkoilla ollenkaan. Enää on varmaan turha yrittää tilata kun matkaan enää kuukausi. No raahataan sit rattaat täältä.Meillä myös matka kuukauden päästä, omat rattaat otetaan vaikka kehnot jo ovat, eipä sit harmita kun koneessa viimekskin hajosivat. Kyselin aurinkomatkoilta ja vellit kehottivat ottamaan mukaan täältä. Kohteessa kuulema heillä yhdet rattaat joita voi lainata.

Ehkä vähän jo kuume päällä päästä lähtemään...

Vierailija

Ollaan käyty siellä muutama vuosi sitten kahdestaan, mutta nyt reissussa mukana myös 1v taapero.

Luin tosta Los Christianoksen ketjusta vauvapaketista, johon kuuluivat myös rattaat ?! Meille ei kyllä matkatoimistossa puhuttu tällaisesta mitään. Pinnasänky pitäisi olla hotellissa (Riu Adeje), kun sitä itse kysyin. Onkohan tällaista vauvapakettia Aurinkomatkoilla ollenkaan. Enää on varmaan turha yrittää tilata kun matkaan enää kuukausi. No raahataan sit rattaat täältä.Mut vinkkejä lapsiystävällisistä ravintoloista ym paikoista, kun viimeksi olimme vähän eri puolella Americanesia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat