Ideoita hääpäivän piristykseksi?

Vierailija

Huomasin juuri, että meillä on huomenna hääpäivä. Jotenkin olisi kiva asiaa huomioida.Mies on ollut ja on koko viikon työreissuissa (viime yön nukkui kotona, mutta tuli niin myöhään ja lähti niin aikaiseen, että montakaan sanaa ei ehditty vaihtamaan). Ja la aamuna tulee reiluksi viikoksi vieraita, eli ainoa yhteinen aika kahteen viikkoon on huomenna, hääpäivänämme. Yhteistä aikaa rokottaa toki myös 1,5kk vauvamme, minkä vuoksi myös suurempien spektaakkeleiden järjestäminen on mahdotonta.Ideoita pienestä piristyksestä / tavoista huomioida hääpäivää ja maailman ihaninta aviomiestä (joka tuskin kuitenkaan muistaa, että meillä on hääpäivä...).

Kommentit (4)

Vierailija

Viekää lapsi mummolaan viettään laatuaikaa. Sitten te saatte omaa yhteistä aikaa. Vuokraa leffa, osta pullo kuohuvaa, tee olkkariin kynttiläillallinen lattialle ja sitten ootte kaksin.

Vierailija

Olisko vielä ruokavinkkejä yksikätiselle. Meidän lapsi kun ei päivällä nuku muualla kuin kantoliinassa ja kahdeksalta on turhan myöhä alkaa kokkaamaan ;). Tää on kai sitä äidin onnea?Mummola on myös kaukana, eikä mummo enää siinä kunnossa, että lasta jaksaisi hoitaa. Toisaalta 1,5kk en vielä hoitoon antaisikaan :).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat