Ihanaa, meille löytyi apu nukutusongelmiin

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän pikkuneiti 4kk nukuttaminen on ollut ongelmallista. Kun tyttö on väsynyt, hän ei kuitenkaan millään suostu jäämään sänkyynsä. Hän ei syö edes tuttia joten nukuttamisesta on tullut ruljanssia, jossa jatkuvasti käyn rauhoittelemassa ennen kuin uni tulee. Tyttö ei myöskään suostu nukkumaan vieraassa paikassa ja vaunuillakin täytyy lähteä kävelemään ennen kuin nukahtaa. Kaverini suositteli mulle Kanga-kantoliinaa (varmaan joku muukin liina on yhtä hyvä) enkä sitä aluksi halunnut kun en ole " kantoliinaihmisiä" . Ajattelin aina että ne on hankalia sitoa, eikä meidän tyttö kuitenkaan siinä viihdy jne. Sain kaveriltani liinan lainaksi ja uskomatonta se toimii. Kun tyttö alkaa olla väsynyt, laitan hänet kantoliinaan makuuasentoon. Voin samalla tehdä kotitöitä tms. ja tyttö nukahtaa sinne. Kun hän on nukahtanut siirrän hänet varovasti sänkyyn. Ihanaa. Ei tarvitse enää huudattaa neitiä sängyssä ja itsekin saan tehtyä kotihommia. Ihana tunne :)

Kommentit (3)

Vierailija

nukahtamisongelmat johtua ruoka-aineallergiasta. Tietenkin allergisia oireita voi ilmaantua myös täysimetyksen aikana. Käy lääkärissä varmistuttamassa, ettei vauva ole sairas. Korvatulehduskin tai alkava flunssa voivat vaikeuttaa vauvan nukahtamaista.

Liinassa kantaminen on hyvä keino lohduttaa kivuista kärsivää tai sairastamisesta väsynyttä pikkuista ja kyllä Kanga sieltä helppokäyttöisimmästä päästä on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat