Mikä astiasto sinulla on?

Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Sitä käytetään sekä arkena että juhlapäivinä. Löytyy astioita 12 hlölle.En viitsi erikseen kerätä mitään " juhlavampaa" astiastoa kaappiin pölyyntymään.

Vierailija

Arabian keltaista Teemaa arkilautasina ja kuppeina, arkeen Arabia sininen 24h - kahviastiasto, Arabian Arctica kahviastiasto.Iittalan Kartiolaseja vaal.sinisinä, lapsella Arabian muumiastioita.Hackmanin Savonia-aterimet.Lisäksi sekalaisia lautasia, laseja ja mukeja arkikäytössä...Ai niin, sitten on vielä miehen mummin ostama joku " pirun kallis" juhlava kahviastiasto (Romanov muistaakseni, koboltinsinistä ja kultaa), mutta on turhan koukeroiset mun makuuni, ja on jäänyt lähes käyttämättä...

Vierailija

Aamiaisastioina Muumimukit ja -lautaset.

Arkiastiat harmaa Teema, sen valmistushan nyt loppuu, joten niitä en enää osta. Ihan sama, olenkin jo niihin kyllästynyt.

Toinen arkiastiasto, jota aloin keräillä vuosi sitten on 24-h sinisenä ja vihreänä.

Vanha juhlavampi astiasto on Arctica, en tykkää siitä enää, joten kun saan uuden astiaston keräilyn valmiiksi, lahjoitan ne siskolleni. Nykyään keräilen Pentikin Vekkiä, ovat vaan niin kalliita, että keräily sujuu vähän hitaanlaisesti.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat