Voi v****!Tauskin ja virpin ihmevauva

Vierailija

ei tule seiskaa tähän talouteen, mutta netistä katsoin seiskan kantta. Mikä helvetin ihmevauva?Se virpin kilpirauhassairausko sen nyt niin ihmeelliseksi tekee??

Kyllä tässä itsekin sairastaa ihan samaa ja kaksi tervettä tyttöä olen tehnyt ja molemmat saanut alkunsa lähes kertalaakista. Ärsyttää tuo kilppariin vetoaminen...siis silloin alkuraskauden aikana pitivät suurta ääntä kuinka ihme oli kun raskaus alkoi...

Kommentit (12)

Vierailija

Omituisia höpöttäjiä...Tauskikin on niin perheenisää lehdessä, vaikka todellisuudessa naisia ympäri suomen joita käy hoitelemassa..

Vierailija

voi aiheuttaa lapsettomuutta. Ja jos sulla ei ole niin käynyt, se ei tarkoita, että kaikilla kävisi samoin. Esim osa kuolee syöpään ja osa ei, juu nou.

Tasan ei käy onnenlahjat.

Kyllä moni vakavasti sairas osaa arvostaa elämän asioita enemmän kuin moni terve. Ja taas kaikille selvyytenä, että en yleistä, molemmissa ryhmissä löytyy vastakkaisuukisa ja paljon.

Kilpparin vajaatoiminta on vakava sairasu vaikka monesti hoidettavissa. Mutta kaikilla ei edes hoito saa oireita pois, mutta hoito estää kuitenkin kuoleman, ihminen kestää kokonaan ilman kilpparihormoneita n 3 kk.

Vierailija

raskaaksi tulemisen vaikeutta edistää ennemminkin liiallinen laihuus kuin se kilpirauhassairaus. On nimittäin kuitenkin suhtellisen harvinainen " oire" ko.sairaudessa hedelmöittymisongelmat. Toki siis ilmenee, mutta suht.harvinaista

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat