Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Löin eilen miestäni täysillä, niin paljon kun voimaa lähti poskelle ja hän takaisin

Vierailija

mutta ei lujaa, lähinnä hipaisi vaan. Mitä ihmettä nyt teemme? Mitä mieltä olette? Löin koska mies ilmoitti jättävänsä minut ja 3v lapsemme.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

" Että olisko miehen lyöntiu oikeutettua? Saanko pelätä, että lyö toistamiseen"Voitko selittää? Siis pelkäätkö sitä että mies lyö vai että itse lyöt uudestaan?

Vierailija

usko pois mies ajattelee sitä!!! Väkivalta ei ole missään muodossa sallittua, mutta mielestäni sinun pitäisi mennä itseesi kun edes mietit moista oman käytöksesi jälkeen!

Vierailija

Ja ihan ensimmäiseksi kannattaa ottaa hetki rauhassa. Jos yhtäkkiseltään kerran läimäisitte toisianne niin tuskinpa teistä väkivaltaista paria tulee. Elämään mahtuu kaikenlaista, myös pieniä ylilyöntejä. Turha tuollaisesta on lähteä panikoimaan, keskittykää nyt enemmän siihen, miksi miehesi haluaa lähteä, ja mitä muita vaihtoehtoja on.

Vierailija

Ns. " naisten harjoittama väkivalta" on pelkkä myytti, koska fyysisesti heikompina naiset eivät pysty vahingoittamaan miehiä.Nainen voi kyllä äkkipikaistuksissaan lyödä miestä ja se ei ole mikään iso rikos, mutta jos vahvempi mies sitten lyö takaisin se on väärin.

Vierailija

tietenkään ei ole oikeutta mäiskiä takaisin, mutta tossa on vielä tulkinnanvaraa. Jos joku löisi mua, niin tuskin mäkään poskeani kääntäisin, vaan huitaisisin takaisin vaistonvaraisesti. Hyvä, kun ei lyönyt täysillä.Nyt kannattaa miettiä ihan sitä, että miten voitte olla vanhempia lapsellenne jatkossa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat